Cât de mult a schimbat-o sarcina pe Antonia. Aşa arată vedeta cu foarte puţin timp înainte să nască

Distribuie

Puţin până naşte, Antonia nu renunţă la ţinutele sexy. Cântăreaţa a îmbrăcat astăzi o rochie de catifea, verde, care îi scoate în evidenţă burtica de gravidă şi nu numai asta. Pentru că se apropie de momentul în care va naşte, Antonia a renunţat la sutien, iar rochia pe care a ales să o poarte a subliniat bustul generos. Sânii cântăreţei s-au mărit foarte mult şi şi-au modificat forma, semn că aceasta va putea să îşi alăpteze copilul, imediat după ce îl va aduce pe lume.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea din 2013 şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună un băieţel, pe Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sfântului Ştefan.Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia. Antonia este în prezent însărcinată pentru a treia oară.

Alex Velea o alintă pe Antonia

Alex Velea este foarte fericit că urmează să devină din nou tătic. Cântăreţul îşi răsfaţă iubita cu orice ocazie şi a dezvăluit şi cum o alintă pe Antonia. Alex Velea a postat o fotografie cu ei doi pe instagram şi scris şi o descriere în dreptul ei: „Ea e!!!!!!! Te iubesc Nazdravano”, a scris Alex Velea.

spynews.ro


Distribuie
..