Cât de mincinos este EL, în funcţie de CULOAREA OCHILOR

Distribuie

Ochii sunt principalul detector de minciuni. Nu în zadar se spune că omul când minte evită să privească în ochi. Pe lângă faptul că cel care amăgeşte nu are privire fixă, culoarea ochilor este încă o trăsătură care, potrivit datinilor din popor, demonstrează cu precizie cât de mincinoasă este persoana. Din cele mai vechi timpuri, această teorie era orienta mai mult către bărbaţi.

Prin urmare, să descifrăm cât de mult mint bărbaţii în funcţie de culoarea ochilor.

Ochii căprui
Posesorii ochilor căprui sunt consideraţi persoane  destul de sincere. Ochii lor tradează simplitate şi incapacitatea de a minţi. Persoanele cu ochii căprui recurg la minciună doar în situaţii excepţionale, doar atunci când există un motiv adevărat.

Ochii gri
Cei  cu ochii gri sunt considerati a fi persoane pure care încearcă să  evite cât pot de mult minciuna. Mai mult, sinceritatea le poate juca festa în anumite situaţii.

Ochii albaştri
Cu minciună sau fără, posesorii ochilor albaştri vor atinge  orice  scop. Prin urmare, oamenii cu ochi albaştri sunt destul de mincinoşi şi ajung uneori chiar să creadă ce anume spun în legatură cu propria persoană, deşi nu este adevarat.

Ochii aurii (culoare rar întâlnită)
La fel ca şi cei cu ochii albaştri, persoanele cu ochii aurii mint pentru profit.  Astfel, în cazul posibilităţii unui câştig, oamenii cu ochii aurii spre galben vor minţi fără jenă, pentru a obţine premiul.

Ochii verzi
Cei care au ochii verzi  sunt cosideraţi cei mai mincinoşi oameni din lume.  Astfel, pentru oamenii cu ochi verzi minciuna face parte din stilul de viaţă.  Se spune că oamenii cu ochii verzi sunt sinceri doar cu ei înşişi şi de aceea le place sa manipuleze  lumea.

Ochii violeţi (culoare rar întâlnită)
Oamenii cu ochii violeţi mint ocazional, numai dacă nu pot obţine  ceva în mod natural. Chiar şi aşa, cei cu ochii violeţi sunt destul de atenţi ca nu cumva să rănească pe cineva cu minciunile lor.

Ochii negri (culoare rar întâlnită)
Posesorii ochilor negri sunt cei care detestă minciuna. Aceştia sunt nişte persoane sincere, care ştiu  cum să evite să fie puşi în situaţii în care să mintă.


Distribuie
..