Care este singura boală pe care fumatul o PREVINE

Distribuie

Jurnalistul american Jerermy Wilson povestește că suferă de singura boală pe care fumatul o poate preveni, colita ulcerativă.

Se știe că majoritatea viciilor au și o parte pozitivă. Cafeaua și alcoolul consumate cu moderație au anumite beneficii pentru organism, însă există o părere unanimă că țigările nu fac decât rău. Greșit, susține jurnalistul american Jerermy Wilson, care a publicat un articol pe kernelmag.com în care dezvăluie că suferă de singura boală pe care fumatul o poate preveni, colita ulcerativă.

Colita ulcerativă este o boală inflamatorie a intestinului, ce produce ulcerații la nivelului intestinului gros. Jerermy Wilson susține că a observat primele simptome ale bolii după ce a mâncat țelină într-o seară.

Citind mai multe studii științifice despre boala sa, jurnalistul american a descoperit cu stupoare că fumatul poate preveni apariția bolii și poate chiar trata simptomele acesteia.

„Încă din anii ’80, colita ulcerativă a fost catalogată drept o boală a nefumătorilor, iar de atunci aceste informații au fost confirmate. Nimeni nu-ți spune însă asta pe spatele unui pachet de țigări”, scrie Jeremy Wilson.

realitatea.net


Distribuie
..