Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Distribuie

Dacă ești Berbec

Profil amoros: femeile Berbec sunt pasionale, iubesc cu tot sufletul și părăsesc fără regrete. Trăiesc în prezent și savurează fiecare moment al relației.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Gemenii, pentru că în bărbatul din această zodie găsesc amantul, prietenul și iubitul perfect. Vă completați perfect. Te acceptă cu bune și cu rele. Pe locul doi se află bărbații din zodiac Balanței, cu care te completezi perfect în arta seducției. Vă vânați unul pe celălalt, iar când vă decideți asupra relației, scoateți ce este mai bun unul din celălalt. Și cu un Vărsător faci un cuplu ideal, căci îți lasă libertatea de care ai nevoie, dar te și motivează.

Dacă ești Taur

Profil amoros: femeilor din zodia Taur le place stabilitatea și nu caută niciodată aventuri de o noapte. Sunt persoane pe care te poți baza. Nu este deloc ușor de cucerit și nici de mulțumit.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Scorpionul o va face cu siguranță fericită, căci îi va fi fidel, dar vor avea și nenumărate nopți pasionale, căci au o compatibilitate perfectă în dormitor. Totodată, atunci când au o problemă, o soluționează cu calm. Și Capricornii și Leii se numără printre bărbații ideali pentru reprezentantele zodiei Taur, datorită calităților precum onestitatea (Capricorni) sau generozitatea (Leii).

Dacă ești Gemeni

Profil amoros: te schimbi ca gândul și ca vântul, de aceea ai nevoie de un bărbat calm, care să te accepte exact așa cum ești. Foarte afectuasă, îți dorești mult o familie. Ești o fire romantică și îți place să fii surprinsă.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Leul, căci știe să „te țină în priză”, deci nu te vei plictisi niciodată, doar că trebuie să-l lași pe el să fie „cocoșul”în casă. Te va iubi necondiționat. Fericită vei fi și dacă-ți alegi un partener Balanță ( este foarte iubitor și vă potriviți și în dormitor) sau Capricorn, recunoscut pentru că îi place stabilitatea.

Dacă ești Rac

Profil amoros: Firi sensibile, aceste femei au nevoie de romantism, iubire și tandrețe.  Au nevoie de un partener de încredere, de un bărbat puternic. Au și simțul umorului foarte dezvoltat.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Bărbații din zodiac Fecioarei sunt foarte organizați, de aceea se potrivesc foarte bine cu o femeie Rac. Le place să discute, să întoarcă problemele pe toate părțile, de aceea știu să intre pe sub pielea unei reprezentante din această zodie. Și Peștii sunt parteneri ideali, căci sunt sensibili și atenți la nevoile tale. Aveți valori și idealuri comune, de aceea un bărbat din zodia Taurului te va face cu adevărat fericită.

Dacă ești Leu

Profil amoros: iubești cu pasiune, dar ai și tendința să devii geloasă pe partenerul tău. Îți place să seduci. Ești senzuală și îți place să primești complimente.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Săgetătorii sunt bărbații ideali pentru tine. Sunt gata să meargă până în pânzele albe pentru a te cuceri. Sunt tandri și te vor face să te simți în al nouălea cer. Nici cu un Vărsător nu ai duce-o rău, căci te fascinează originalitatea lui, dar și inteligența și șarmul de care dă dovadă. Pe locul trei se află Scorpionii, care te vor iubi cu pasiune. Scânteile vor ieși doar când vă veți arăta amândoi gelozia. Iar uneori un Scorpion poate fi mult prea autoritar pentru tine.

Dacă ești Fecioară

Profil amoros: în spatele unui bărbat puternic, se află o femeie puternică. Ei bine, femeile din zodia Fecioară se încadrează perfect în această zicală. Sunt atente la detalii, drăgăstoase, tandre, dar și știu să pună piciorul în prag când este cazul.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Bărbatul Berbec este preferatul, căci există o compatibilitate extraordinară între voi. Știe să vă susțină, dar să vă și aducă cu picioarele pe pământ când greșiți. Pe locul doi se află Peștii, căci sunt sensibili și atenți la nevoile tale. Totodată, acești bărbați își vor învinge timiditatea încercând să vă cucerească. Compatibilitate foarte bună există și cu Gemenii, care au un simț al umorului foarte dezvoltat.Este și un romantic incurabil.

 


Dacă ești Balanță

Profil amoros: ești foarte sociabilă, însă cu greu îți arăți adevăratele sentimente, de aceea un bărbat care ți se potrivește este cel care face primul pas și care luptă să te cucerească. Îți place să fii în centrul atenției, de aceea prințul tău nu trebuie să te neglijeze.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Vărsătorul, pentru că sunteți buni prieteni și puteți discuta orice. Taurul, pentru că îți oferă stabilitate, îți face cadouri și te pune întodeauna pe primul plan. Nu în ultimul rând, un bărbat Leu te va încânta cu farmecul lui, iar în ochii lui vei fi mereu un model de eleganță și te va adora, pur și simplu.

Dacă ești Scorpion

Profil amoros: ești pasională și dai o foarte mare importanță sexului. Astfel, trebuie să existe o compatibiliate sexuală perfectă între tine și alesul tău. Totodată, ai nevoie de un bărbat puternic, căci ești o fire luptătoare și nu îți prea sunt pe plac tipii sensibili.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Un Berbec va ști întotdeauna să te aducă în al nouălea cer, deci nu ezita să te căsătorești cu unul. Acesta scoate tot ceea ce este mai bun din tine. Și un Berbec ți se potrivește de minune, căci te incită prin încăpățânarea de care dă dovadă, dart e învață să fii și spontană. Te potrivești și cu un Scorpion, căci vă place să vă asumați riscuri.

Dacă ești Săgetător

Profil amoros:ești o femeie docilă și calmă, de aceea ai nevoie de un partener care să te protejeze și care să-ți dea încredere. Ești atașată de familie și îți dorești mulți copii. Oricum, ca să faci pasul cel mare, ai nevoie de mult timp pentru a te decide.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Un bărbat cu care vei avea un mariaj fercit este cel din zodia Gemenilo, căci îți va acorda toată atenția de care ai nevoie. Totodată, are și simțul umorului și te va face să te simți tot timpul în largul tău. Bărbatul Berbec îți va oferi tandrețe, dar și aventură, în timp ce un reprezentant al zodiei Fecioarei îți va oferi siguranță și stabilitate.  Acționați amândoi cu calm, de aceea sunt slabe șanse să aveți certuri aprinse.

Dacă ești Capricorn

Profil amoros: ești genul de femeie care atrage toate privirile și căreia îi place să fie curtată. De la partener cere respect și multă afecțiune. Urăște minciuna, de aceea onestitatea este una dintre principalele calități pe care le caută la partener.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Scorpionul are un magnetism aparte, care o atrage pe femeia Capricorn. Are un simț al aventurii foarte dezvoltat, de aceea partenera sa nu va ști ce este aceea rutină într-o relație. Un bărbat care știe să te asculte, să-ți aline suferințele și să-ți fie mereu aproape este cel din zodia Balanței. Compatibilitate ai și cu reprezentanții zodiei Peștilor, care sunt sensibili, știu să te umple de cadouri și au întodeauna un cuvânt de încurajare atunci când treci printr-un moment dificil.

Dacă ești Vărsător

Profil amoros: ești rebelă și cauți un partener care să țină pasul cu tine. Îți place libertatea și independența, iar partea material nu prea are importanță pentru tine.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Berbecul este unul dintre bărbații care îi face față unei Vărsătoare și care știe să o scoată din rutină. Este și un bărbat pasional, de aceea relația are toate șansele de reușită. Și un Vărsător o va înțelege perfect, mai ales că au țeluri și idealuri comune. Rebela Vărsătoare se va întețege și cu un Săgetător, care iubește călătoriile, la fel ca și ea.

Dacă ești Pești

Profil amoros: îți place să conduci, să ții totul sub control și nu îți place aventura. Ești o familistă convinsă și ai multă afecțiune de oferit.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Cum persoanele opuse se atrag, îți poți găsi un partener pe viață într-un reprezentant al zodiei Leu, care este spontan și trăiește clipa. Și cu un Săgetător vei avea o relație reușită, căci știe să lase de la el și să-ți arate cât de mult te apreciază.O legătură puternică ai și cu bărbații din zodia Scorpionului. Vor avea o relație pasională, dar și plină de romantism.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..