Când se mărită cântăreaţa Alina Eremia? Artista A DEZVĂLUIT TOATE DETALIILE despre MARELE MOMENT

Distribuie

Alina Eremia a crescut sub ochii publicului. De la copilul care aducea cel mai bun loc României la Eurovision Junior, la adolescenta din ,,Pariu cu viaţa”, până la artistul complet şi femeia cuceritoare care se gândeşte la familie şi copii.

„Ca orice fată m-am gândit la momentul în care o să îmbrac rochia de mireasă, dar nu ne-am făcut un plan, cred că lucrurile acestea o să se întâmple la momentul potrivit. Pot să vă spun cu siguranță că nunta nu o să fie mai devreme de 3 ani și miar plăcea să am doi copii”, spune vedeta.

Dincolo de viaţa personală Alina Eremia dedică cea mai importantă parte a timpului ei carierei. De curând, a lansat, alături de VUNK, hitul ,,Îmbrăcaţi sau goi”, melodie care se bucură de mare succes atât pe radio, cât şi pe internet.

Atât Alina, cât și Cornel Ilie, solistul trupei VUNK traversează cele mai frumoase etape din vieţile lor. Cornel este proaspăt tătic, iar Alina este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei. Ambii artiști sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală și lasă munca lor să vorbească pentru ei.

„Recunosc că sunt îndrăgostită şi asta mă inspiră tot ce fac. Dacă reuseşti să împleteşti cu succes viaţa profesională, cu cea personală, cred că poți să spui că eşti un om fericit! Prefer, însă, să fiu discretă cu ce fac acasă. Nu cred că fac ceva spectaculos, am activităţi absolut normale. Prefer să fiu apreciată pentru munca mea, asta este dorinţa oricărui artist”, spune Alina.

Cornel Ilie, un alt om de când e tată!Cornel Ilie este proaspăt tătic, iar experiența de părinte l-a schimbat radical: „Alături de Zare am învățat ce înseamnă să fii părinte, crește frumos și foarte repede. Vreau să aibă o copilărie fericită și să facă toate prostiile pe care le fac copiii în general. Noi suntem alături de ea în fiecare zi și învățam ce înseamnă să fii un părinte bun!”, mărturiseşte Cornel.

http://evz.ro


Distribuie
..