Când îți va merge prost în 2019, în funcție de zodie. Ghinion pentru Gemeni și Balanțe în februarie

Distribuie

Anul 2019 aduce schimbări pentru multe zodii. Ne așteaptă restructurări, trecerea la altă etapă în relații, dar și situații neașteptate. Iată în ce lună îți va merge prost, în funcție de zodie. 

Berbec – IULIE

Deși este luna lui Cuptor, nu căldură îți va produce probleme. Ci faptul că Mercur își începe mișcarea retrogradă la începutul lunii, ceea ce te va face și mai încăpățânat. Pot apărea tensiuni și conflicte care să te destabilizeze.

Taur – NOIEMBRIE 

Luna plină din Taur va intensifica emoții care să te dea peste cap. Atenție cum manageriezi relațiile, indiferent că sunt romantice, amicale sau colegiale. Se anunță și câteva tensiuni la locul de muncă. Păstrează-ți calmul, luna decembrie va fi mult mai bună pentru ține.

Gemeni – FEBRUARIE 

Un număr mare de planete intră în Pești, ceea ce îți va crește starea de anxietate și confuzie. NU lua nicio decizie importantă. Există riscul să fii manipulate și să nu faci ceea ce trebuie. Cere întotdeauna o a două opinie în tot ce faci unei persoane în care ai maximă încredere.

Rac – MARTIE

Marte în Taur îți va da energie, dar Mercur retrograd în Pești îți va opri orice progres în amor. Nu te da bătut. Lunile următoare se anunță mai mult decât romantice, deci lasă portițe deschise. Nu tăia legăturile cu nimeni.

Leu – IULIE

Mercur retrograd va crește starea de tensiune și stres. Nu e prea plăcut să auzi că vei traversa o perioada dificilă chiar în preajma zilei tale de naștere. Dar privește partea plină a paharului, ai alte 11 luni la dispoziție să te simți bine.

Fecioara – MARTIE

Luna nouă din Peșți și Mercur retrograd îți vor vor pune ceva piedici care te vor face să bați pasul pe loc o vreme. Stagnarea poate crește starea de nervozitate și pot apărea și tensiuni în cuplu. Atenție la frustari! Păstrează-ți calmul!

Balanță – FEBRUARIE

Prezența și influență lui Uranus și Pluto au un efect destabilizator asupra ta. Cum eșți o persoană care are nevoie permanentă de echilibru, schimbările bruște de dispoziție te agită și te chinuie. Încearcă să fii mai calm și să-ți găsești activități care să te liniștească.

Scorpion – IULIE

Luna iulie este o provocare pentru multe zodii, iar Scorpionul nu este ocolit. Dificultățile din zona comunicare îi pot frustra pe nativii zodiei. Astfel, se poate ajunge la un comportament irațional care să rănească partenerul de cupl

Săgetător – APRILIE

N-ar trebui să fie suprinzător faptul că problemele Săgetătorului apar fix în momentul în care planetă care patronează zodia intră în mișcare retrogradă. Jupiter retrogad te face mai nervos, mai agitat. Pot apărea dificultăți cu banii și de aici certuri în cuplu

Capricorn – MARTIE

Mercur retrograd creează probleme în zona comunicare. Deși eșți omul care își pune mereu părerea, în luna martie va fi dificil să-ți impui punctul de vedere sis a convingi oamenii să te urmeze.

 


Vărsător – IULIE 

Luna iulie îți trezește amintiri care te destabilizează. Nu este stilul tău să trăieșți în trecut, dar de dată această o faci. Te gândești la relațiile trecute și la foștii parteneri. Clarifica-ți sentimentele și vei diminua neplăcerile din această luna.

Pești – MARTIE 

Tranzitul lui Uranus în Taur îți aduce câteva bucurii la începutul lunii. Însă prezența lui Jupiter îți poate tulbură siguranță financiară. Atenție la oportunitățile care par prea bune pentru a fi adevărate. Exact așa și sunt!

clickpentrufemei.ro


Distribuie