Cadouri pentru 8 MARTIE. Ce să dăruiești mamei, soției, prietenei, iubitei

Distribuie

Dacă vrei să faci cadoul perfect şi eşti în pană de idei, ţi-am pregătit o listă de sugestii, care să îi aducă aminte de tine, în orice moment.

Se apropie Ziua Femeii şi nu ai nici cea mai vagă idee ce să le cumperi iubitei tale, mamei, surorii ori colegelor de serviciu? Ți-am pregătit o listă cu sugestii care să fie și prietenoase pentru buzunar:

  • O cutie de bomboane de ciocolată, neapărat sortimentul ei preferat.
  • Parfumurile sunt apreciate de toate femeile. Evită în schimb seturile de baie, cu gel de duş sau loţiuni. Sunt prea comune. Caută mai degrabă uleiuri pentru piele sau păr.
  • Eşarfele din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor, iar despre bijuterii nu este cazul să vă spunem cât de potrivite sunt. Nu trebuie să cheltuiești o avere. O bijuterie accesibilă, dar de efect va fi extrem de apreciată.
  • Pentru că orice femeie, fie ea iubită, mamă, prietenă sau soră, are nevoie de o pauză, cei cu dare de mână care doresc să răsfeţe prezenţa feminină meritoasă din viaţa lor îi pot face cadou o şedinţă de relaxare, la spa, masaj şi tratamente de îngrijire.
  • Dacă vă place să gătiţi, îi puteţi face o surpriză, asta în special iubitei dumneavoastră: o cină romantică la lumina lumânărilor. Ai și varianta B: scoate-o în oraș, la un restaurant drăguț.
  • O alegere bună pentru femeile care se bucură de filme și seriale este de a cumpăra un film sau o trilogie despre care ştiţi că vor să le vadă.

Florile te scot din încurcătură

Dacă nu ai timp să mergi după cadouri, oferă-le flori femeilor din viața ta. În piețe au apărut ghioceii şi zambilele, aşa că nu vei cheltui mult pe buchete. Şi profesoarelor de la şcoală, liceu ori facultate e frumos să le duci o floare de 8 Martie. Plantele vii sunt, de asemenea, o alegere potrivită, mai ales că vor constitui o amintire frumoasă pe un timp îndelungat.

libertatea.ro


Distribuie
..