Brad Pitt, furios că Angelina pune copiii în pericol, după ce divorţul a fost făcut public. Reşedinţa cuplului, înconjurată de poliţie

Distribuie

Brad Pitt este furios după ce Angelina ar fi râspândit poveştile despre faptul că actorul este periculos pentru copiii săi, acuzându-l de comportament violent şi consum de alcool şi marijuana, surse apropiate de Pitt declarând că afirmaţiile Angelinei sunt „minciuni maliţioase”, potrivit TMZ.

  • Sursa apropiată de Pitt spune că Angelina „minte maliţios”, căci „Brad Pitt este un tată iubitor şi devotat care nu şi-ar fi pus niciodată copiii în pericol”. După cum s-a relatat în presă, Angelina nu doreşte să aibă „custodie fizică partajată” cu Brad Pitt, dar actorul american va cere în instanţă să aibă custodie pentru a fi prezent în viaţa copiilor săi.

    Mai mult, Angelina şi-a expus copiii la risc după acuzaţiile pe care i le-a adus lui Brad Pitt, declarară sursa pentru TMZ.

    Se pare că Brad Pitt este furios, pentru că toată tensiunea divorţului se va resimţi în toată familia, pentru că toţi cei şase copii sunt ţintă pentru paparazzi. Brad ar fi spus că „Angelina a creat o situaţie oribilă”.

    mediafax.ro


Distribuie
..