Brad Pitt a surprins pe toată lumea. Ce a făcut în prag de divorţ

Distribuie

Actorul Brad Pitt a anunţat, marţi, că a decis să îşi anuleze prezenţa la premiera celui mai recent proiect cinematografic al său, pentru a nu devia atenţia publicului de la acest documentar educaţional, în urma despărţirii sale intens mediatizate de Angelina Jolie, informează Reuters.

La o zi după anunţul despărţirii cuplului, Brad Pitt a transmis o declaraţie oficială revistei People în care a spus că este ”foarte întristat”, după ce Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, a depus actele oficiale la un tribunal din Los Angeles prin care a solicitat divorţul de Brad Pitt şi a solicitat instanţei să îi acorde custodia celor şase copii ai cuplului.

Avocatul actriţei Angelina Jolie a spus că artista a luat decizia de a cere divorţul ”pentru sănătatea familiei” sale. Jolie şi Pitt sunt împreună de 12 ani şi s-au căsătorit în urmă cu doi ani.

Următorul film în care va putea fi văzut Brad Pitt este ”Allied”, o dramă de război ce va fi lansată în noiembrie, în care starul american joacă alături de actriţa franceză Marion Cotillard.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ, potrivit unor surse, pe 19 septembrie, iar cei doi actori sunt separaţi din 15 septembrie. Angelina Jolie şi Brad Pitt au o relaţie din 2004, iar în august 2014 s-au căsătorit, conform news.ro. Ei au împreună şase copii.

Actriţa a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii. Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

realitatea.net

 


Distribuie
..