Bombă în showbiz! Mariah Carey, părăsită de iubitul său miliardar. Motivul e ireal

Distribuie

Celebra cântăreaţă americană Mariah Carey a fost părăsită de miliardarul australian James Packer la aproape un an de la logodnă din cauza cheltuielilor extravagante ale acesteia şi pentru că artista a acceptat să apară într-un reality-show.

„Totul s-a terminat”, a dezvăluit un prieten al miliardarului australian, conform Daily Mail. „James avea deja rezerve foarte mari faţă de noul reality-show al lui Mariah şi faţă de faptul că ea părea să fie dispusă să prezinte vieţile lor în faţă lumii întregi”, a adăugat aceeaşi sursă.

Totuşi, Jameas i-a permis fostei sale iubite să pasteze inelul de logodnă în valoare de 10 milioane de dolari.  Se pare că familia miliardarului nu prea era de acord cu modul de viaţă al cântăreţei. „Atunci când ea a refuzat să meargă în Australia la petrecerea organizată de ziua de naştere a lui Gretel (sora mai mare a lui James), a apărut multă tensiune în familie. Mama lui ura să audă numele ei, iar prietenii apropiaţi ai lui James nu au crezut niciodată că ei se vor căsători”, a mărturisit o sursă.

Mariah Carey şi James Parker şi-au anunţat logodna în ianuarie.

 


Distribuie
..