Beyonce și-a surprins fanii cu un nou videoclip în care apare și fiica ei! Va cânta la Super Bowl

Distribuie

Beyonce a revenit cu o nouă melodie controversată, pe care o va cânta, în această seară, la Super Bowl. Diva a distribuit sâmbătă o melodie specială cu videoclip, intitulată ”Formation”, înaintea celui mai aşteptat meci al sezonului din fotbalul american.

În noua producție, Beyonce apare împreună cu fiica sa, Blue Ivy. Imediat după lansare, fanii au speculat că artista ar urma să lanseze în curând şi un nou album.
Uraganul Katrina şi mândria de a fi afro-american sunt teme abordate de Beyonce în videoclipul melodiei, care a fost anunţată simultan pe contul de Instagram al vedetei şi pe site-ul său oficial. Melodia şi videoclipul rulează deja pe platforma digitală Tidal. Cântecul este scris în colaborare cu rapperul Swae Lee.

”Ştiam că trebuia să fac ceva care să fie cel mai bun lucru pentru Super Bowl şi să fie unic, ceva de care oamenii să îşi amintească mereu”, a spus Beyonce într-un interviu pentru CBS, prilej cu care artista a vorbit şi despre apariţia sa precedentă la Super Bowl, în New Orleans în 2013. Cea de-a 50-a finală a campionatului de fotbal american se dispută, la Santa Clara (California), între Denver Broncos şi Carolina Panthers. În pauza Super Bowl, Beyonce, Coldplay şi Bruno Mars vor încânta publicul cu diferite reprezentaţii.

libertatea.ro


Distribuie
..