Beyonce e în culmea fericirii! E gravidă în patru luni cu al doilea copil

Distribuie

Celebra artistă a fost extrem de tristă în ultimii ani pentru că nu a reușit să îi facă fiicei sale, Blue Ivy Carter (4 ani), un frățior. În ciuda tuturor încercărilor, Beyonce nu a reușit să mai rămână gravidă. Însă, chiar când și-a pierdut speranța, minunea s-a întâmplat. Aceasta este însărcinată cu al doilea copil.

Revista americană Life & Style susține că sarcina artistei e deja destul de avansată, fiind în luna a patra. „Bey este însărcinată. Visul ei, în sfârșit, s-a împlinit”, a declarat un prieten al cântăreței. Cu toate acestea, Beyonce a încercat să-și ascundă burtica de gravidă în tot acest timp, purtând haine extrem de largi. Frumoasa cântăreață nu a vrut să anunțe oficial că îl face pe Jay-Z tată pentru a doua oară, până nu a fost eliminiat orice risc de a pierde sarcina. Acum, fiind în a patra lună de sarcină, va face în curând anunțul, cu atât mai mult cu cât luna viitoare va urca pe scenă alături de trupa britanică Coldplay la gala Super Bowl 2016.

Beyonce, without caption Supplied by Instagram.com/face to face

Potrivit presei americane, Coldplay şi Beyonce ar urma să interpreteze o versiune live a piesei “Hymn for the Weekend”, un single de pe cel mai recent album al grupului britanic, intitulat “A Head Full of Dreams”, pe care apare şi vedeta americană.
Nu va fi pentru prima dată când Beyonce va cânta la Super Bowl. În 2013, ea a susţinut propriul concert în pauza acelui meci de fotbal american, iar show-ul său a inclus şi un moment-surpriză, ce a constat în reunirea pe scenă a grupului Destiny’s Child.
Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună, iar în 2008 și-au oficializat relația prin căsătorie. Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

libertatea.ro


Distribuie
..