Bahar: Viaţă furată ajunge la final. Ce ne aşteaptă în ultimele trei episoade

Distribuie

Povestea de dragoste ecranizată dintre Bahar şi Ates, protagoniştii serialului „Bahar: Viaţă furată”, ia sfârşit. Saptamana aceasta, în data de opt iunie, vor fi difuzate ultimele trei episoade ale îndrăgitului film. Destinul sinuos al unei fete, dar şi numeroasele răsturnări de situaţii, fac din producţie o adevărată capodoperă cinematografică, care a devenit atât de apreciată de către moldoveni.

Telenovela „Bahar: Viaţă furată” este serialul care a emoţionat o lume întreagă. Filmul a fost sonorizat în mai multe limbi: kazahă, rusă, spaniolă, poloneză, dar în română. În ţara noastră, ultimul sezon al telenovelei a fost dublat de patru actori moldoveni.

Anul trecut, filmul a fost cel mai urmărit serial din Republica Moldova. În fiecare seară, acesta a adunat în fața micilor ecrane între 200 și 300 de mii de telespectatori.

Vestea că este atât de iubită de către moldoveni a ajuns şi la urechile protagonistei serialului, actriţa Ezgi Asaroglu, care a ţinut neapărat să vină în ţara noastră, în aprilie 2017. Frumoasa şatenă s-a întâlnit cu fanii ei, într-un mall din Chişinău. Publicul a fost într-atât de numeros, încât nu aveai unde arunca un ac. Acest lucru este redat şi într-o fotografie, care a devenit virală pe internet şi care a devenit un simbol al evenimentului.

În ultimul sezon al filmului, Efsun, sora lui Bahar, apare ca o femeie împlinită: căsătorită, cu propria afacere şi mama unei fetiţe. Pe de altă parte, Bahar pare să fi pierdut totul, iar singura care îi dă curaj este Nuran, cea pe care o cunoaşte ca fiind nepoata sa.

Cum se va încheia cea mai populară telenovelă din Moldova, vedeţi în data de 8 iunie, atunci când Canal 2 v-a pregătit o surpriză. Dacă până acum, aţi putut urmări câte două episoade în zi, vineri seară, veţi privi ultimele trei episoade ale filmului „Bahar: Viaţă Furata”.

„Nu pierde finalul celui mai indragit serial din Republica Moldova. Bahar viaţă furata, ultimele trei episoade, vineri opt iunie in exclusivitate la Canal 2”.


Distribuie