Avertismentul unei mame după un accident înfiorător: Nu mai ţineţi aşa bebeluşii!

Distribuie

Port-bebe-urile sunt „mână cerească” pentru mămicile ocupate. Sunt uşoare, confortabile, îţi permit să îţi ţii în permanenţă bebeluşul la piept în timp ce îţi faci treburile şi poate cel mai important, îţi oferă acel timp preţios pentru tine şi bebe.

Nu cred că se gândeşte cineva că acest port-bebe, poate fi periculos, ba din contra, din moment ce acestea ne permit să ţinem bebeluşul la piept, aproape de noi, avem tendinţa să credeam că este cel mai sigur loc pentru bebe.

Din păcate, recent, o mămică a trecut printr-un accident înfiorător, accident ce a tras un semnal de alarmă asupra pericolelor ascunse pe care aceste port-bebe-uri le au de fapt.

Molly, trage un semnal de alarmă pentru părinţii din întreagă lume, despre pericolul la care este supus copilul dacă este ţinut în port-bebe în bucătărie, asta după ce s-a produs un accident care ar fi putut să o rănească foarte grav pe fiica să în vârstă de 4 săptămâni, conform unica.ro.

Într-o postare pe Facebook, Molly povesteşte că pregătea masa într-o seară, când aragazul sau a explodat din senin, cauzându-i arsuri grave pe piept, gât şi faţă.

Mămică a fost de urgenţă la spital cu răni deschise şi arsuri grave. Fiica să nu a fost rănită însă Mooly spune că a fost doar norocul la mijloc.

În postarea pe care a făcut-o, Molly povesteşte că în mod normal îşi poartă fiica în port-bebe în timp ce găteşte, însă în acea seară, fiica s-a a adormit în leagăn, ceea ce nu se întâmplă aproape niciodată.

www.realitatea.net

 


Distribuie
..