Ăsta da cadou! Ce bijuterie pe patru roți a primit o interpretă de ziua sa! FOTO

Distribuie

Delia Matache și-a aniversat ziua de naștere într-unul dintre cluburile soțului său, din Centrul Vechi. Artista a primit de la soțul său exact ceea ce-și dorea!

De câțiva ani, de când în viața sa a apărut soțul ei, Răzvan Munteanu, Delia are parte cam de tot ce și-a dorit. O familie fericită, o carieră de invidiat, vacanțe exotice în cele mai ”neumblate” locuri, petreceri de neuitat și multe altele…

delia bolid casa

La fel ca și în ultimii ani, artista și-a aniversat duminică seara ziua de naștere într-unul dintre cluburile lui Răzvan, din Centrul Vechi, unde a avut parte de o serie de surprize. Cu  prietenii săi îi cunosc deja gusturile în ceea ce privește vestimentația, Delia a primit, printre altele, articole unicat, unele cu mesaje ciudate, parfumuri, accesorii care o reprezintă. Și de această dată, la petrecerea dată de ziua ei, Delia a purtat o ținută aparte.

delia zi

Moga și-a scos soția în club

Printre invitați s-au numărat și Marius Moga. Compozitorul și ”juratul” dintr-o cunoscută emisiune tv concurentă celei în care și Delia ocupă același ”fotoliu”, nu a venit singur. A fost de altfel prima apariție a acestuia în compania soției sale, Bianca, după ce consoarta sa a adus pe lume o fetiță în urmă cu câteva luni. Cu aproximativ o lună înainte de ziua sa, Delia a primit o mașină nouă, aceeași marcă pe care o conduce de câțiva ani, dar un pic mai măricică și încăpătoare. Autorul cadoului, normal, soțul său, Răzvan, care știe cel mai bine care sunt necesitățile consoartei sale.

libertatea.ro


Distribuie
..