Așa n-ai mai văzut-o de mult pe Angelina Jolie! Cum a ieșit la cumpărături cu fiul ei

Distribuie

Se împlinesc nouă luni decând Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt, iar scandalul care a însoțit cea mai surprinzătoare despărțirea din lumea vedetelor pare să se fi stins. Actrița de 42 de ani a fost surprinsă recent cu un zâmbet larg pe față pe străzile din Los Angeles.

Actrița care l-a cucerit pe Brad Pitt în timpul filmărilor la ”Domnul și doamna Smith” a ieșit la cumpărături cu fiul ei, Knox (8 ani). Destinația, un magazin de jucării din Los Angeles.

Îmbrăcată într-o rochie neagră lungă până la nivelul genunchilor și cu un pulover gri, larg, deasupra, Angelina Jolie a surprins pe toată cu un zâmbet larg, întins pe toată fața. O cu totul altă imagine decât cea oferită de vedetă pe vremea relației cu Brad Pitt, când își ascundea privirea în spatelor ochelarilor fumurii și părea apăsată de toată greutatea lumii.

angelina jolie

Knox purta o pereche de jeans sfâșiași și un tricou gri.

 

angelina jolie

Angelina Jolie a fost surprinsă zâmbind larg, după multă vreme
foto: Hepta

În luna septembrie a anului trecut, Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt, după 12 ani de relație. Decizia a venit brusc, după un incident ambiguu în avionul familiei, actrița acuzâdu-și soțul de violență. Cei doi sunt părinții a șase copii, Maddox (15 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani), Shiloh (11 ani) și gemenii de opt ani Vivienne and Knox.

click.ro


Distribuie
..