Aşa îl seduci vara asta

Distribuie

Vara este momentul perfect pentru a te îndrăgosti şi a scrie cele mai frumoase poveşti de dragoste în cartea vieţii. Dacă vrei să fii mai atrăgătoare şi nu eşti expertă în cucerit, aruncă o privire la câteva trucuri de seducţie în faţa cărora niciun bărbat nu ar rezista!

Plimbări romantice sub clar de lună

Dacă eşti o persoană romantică iar partenerul tău este mai timid din fire, invită-l la o plimbare în parc sau pe malul mării, sub razele lunii. Într-un cadru atât de intim, puteţi discuta despre voi şi despre lucrurile care vă aduc împreună, în timp ce petreceţi cele mai frumoase momente din viaţa îndrăgostiţilor. Priveşte-l direct în ochi şi spune-i ceea ce simţi, fără să îţi fie teamă de ceea ce gândeşte.

O baie în mare la miezul nopţii

Dacă sunteţi împreună la mare sau v-aţi gândit la o escapadă romantică, profitaţi de ocazie şi nu vă sfiiţi să încercaţi tot ce vă trece prin minte. O baie în apa mării, pe timp de noapte, poate fi cea mai bună idee. Nici măcar nu trebuie să renunţaţi la hainele de pe voi, ci doar să vă bucuraţi de clipele petrecute în doi.

Costumul de baie, arma seducţiei

Se ştie că bărbaţii sunt atraşi vizual, aşa că cea mai bună metodă de a-l seduce este aceea de a-i arăta costumele de baie. Roagă-l să îţi dea o opinie când faci cumpărăturile şi lasă-l să privească în detaliu. Nu numai că va fi topit după tine, dar va dori să te aibă în braţele lui cât mai repede.

Dragoste într-un loc pustiu

Fie că sunteţi pe o plajă pustie, fie că vizitaţi o zonă muntoasă, natura este un cadru perfect pentru a vă dezlănţui sentimentele. Profitaţi de intimitate şi lăsaţi deoparte inhibiţiile. O sesiune de săruturi şi îmbrăţişări sub razele soarelui sau la asfinţit va fi una dintre cele mai frumoase amintiri în doi.

Picnic în cuplu

Nu ai nevoie neapărat de o vacanţă pentru a experimenta cele mai frumoase momente din cuplu vara aceasta. Dacă ai rămas în pană de idei, propune-i partenerului să mergeţi chiar şi la un picnic într-o după-amiază. Nu doar că îl va suprinde alegerea ta, dar se va bucura să petreceţi timp în natură.

clickpentrufemei.ro


Distribuie