Aşa arată Loredana Groza fără machiajul de televiziune! Diferența e șocantă

Distribuie

E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele retuşate de pe Facebook, Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, la televizor e ajutată de machiajul profesionist, însă în realitate, ridurile, cearcănele şi cutele nu mai pot fi ascunse.

Faţa Loredanei Groza (46 de ani) a stârnit multe controverse de-a lungul anilor căci, deh, aşa-i cu divele! Sunt analizate şi întoarse pe toate părţile, iar asta nu se întâmplă doar la noi, ci în tot showbizul de pe planetă. Deunăzi, comparând pozele vechi cu cele noi, medicul estetician Chawi Youssef, de la Arcalife, ne-a detaliat retuşurile făcute de divă la nivelul feţei.

La „Vocea României”. Fondul de ten și pudra, absolut necesare la tv, ascund ridurile inestetice

“Vedeta şi-a îmbunătăţit aspectul estetic al feţei prin rinoplastie (operaţie la nas), augmentare de buze cu acid hialuronic, al cărui efect durează aproximativ un an şi se repetă la cerere. Ridurile au fost estompate cu botox, al cărui efect durează între 9 şi 12 luni. Rinoplastia costă între 1.800 şi 2.500 de euro, injectarea buzelor, 250 euro, cea a ridurilor, 350 de euro. Cred că are şi o blefaroplastie, pentru că se observă o modificare a pleoapei, iar această intervenţie costă cam 800 de euro. Toate acestea nu fac decât să o întinerească şi să contribuie la armonizarea feţei”, ne declara esteticianul.

Așa arată Loredana Groza nemachiată

Dar iată că, în ultima vreme, jurata de la “Vocea României” (PRO TV) se pare că a cam uitat să-şi “umple” ridurile cu acid hialuronic, căci cea mai recentă poză o dă de gol. Mai mult, imaginea cu pricina nu este trecută prin filtrele prietenoase ale Photoshop-ului, căci nu apare la Lori pe Facebook, ci la amicul ei, Marian Teodorescu, alias Dom’ Profesor, bunul prieten al lui Teo Trandafir. Aici se observă lesne ridurile din jurul ochilor, cele din jurul gurii, cutele de la nas şi de la bărbie. Nu e o ruşine, Doamne-fereşte, căci nimeni nu a găsit elixirul tinereţii până acum, însă este de semnalat discrepanţa dintre pozele pe care Lori “le vinde” pe afişele spectacolelor sau pe Facebook şi cele reale.

«Mihaela Rădulescu are faţa întinsă, se vede că face tratamente»

Practic, avem parte de “trei Loredane”: una de 25 de ani în fotografiile editate, una de 40 de ani la “Vocea României” (PRO TV), unde machiajul de televiziune acoperă bine aspectele inestetice şi una de 46 de ani, în viaţa reală. Loredana nu a investit doar în chip, ci şi în dantură, dar are balta peşte, căci diva pop încasează între 12.000 şi 15.000 de euro la un concert. “Loredana are o dantură perfect aliniată. Lucrarea este total ceramică, cu dinţi extraplaţi, realizaţi individual pe tonuri de nuanţe, conferind un aspect foarte natural. Numai partea superioară a danturii a costat în jur de 8.000 de euro”, ne-a declarat medicul stomatolog Valentin Răducanu.

mihaela radulescu

Mihaela Rădulescu își acoperă nasul cu mâna
foto: arhivă personală

Dacă Loredana a cam uitat să-şi aranjeze faţa pentru “Vocea României”, colega ei de serviciu, Mihaela Rădulescu (46 de ani), s-a prezentat exemplar la preselecţiile din Bucureşti pentru “Românii au talent” (PRO TV). În cele trei zile, pe 21, 22 şi 24 octombrie, la Palatul Naţional al Copiilor, jurata venită de la Monaco a fost în formă din toate punctele de vedere. Ceea ce ne-a atras însă atenţia la Mihaela a fost zâmbetul “îngheţat”, caracteristic injecţiilor cu toxină botulinică sau acid hialuronic.

Partea feminină a juriului: Andra și Mihaela

 

“Mihaela Rădulescu are o faţă destul de întinsă, se vede că face tratamente. Cred că ar trebui să-şi mai lucreze un pic partea de obraz, ar putea apela la un lifting cu fire resorbabile. La 46 de ani, doamna arată însă rezonabil”, ne-a mai spus esteticianul Ivan Vătămănesku. În plus, Mihaela a recunoscut singură că a apelat la o procedură estetică, însă aceasta nu are legătură cu bisturiul, ci cu aranjarea sprâncenelor. “În sfârşit, am sprâncenele pe care le-am visat. N-am avut curaj, nici încredere în nimeni până la ea, nici în România, nici în Monaco. Mi-am luat inima-n dinţi să corectez ce mi-a stat pe creier atâţia ani”, a povestit Mihaela pe Instagram, lăudând-o pe Adriana Istudor.

«Şanţurile sunt vizibile, zona ochilor ar trebui lucrată»

Ivan Vătămănesku, medic specialist – Chirurgie Estetică, Plastică, Microchirurgie reconstructivă şi Arsuri

 

Ieri, reporterii Click! au trimis fotografia care o înfăţişa pe Loredana Groza medicului specialist. Imaginea a fost realizată pe 29 octombrie, la Salonul Auto Bucureşti, de la Romaero Băneasa. “Are faţa destul de exagerat injectată. Zona ochilor ar trebui lucrată, şanţurile sunt foarte vizibile, probabil a exagerat în trecut cu injectarea. Mi se pare o faţă intens lucrată în timp, cu zâmbet nefiresc şi asimetrie vizibilă la unul dintre ochi”, a declarat ieri, pentru Click!, Ivan Vătămănesku, medic specialist – Chirurgie Estetică, Plastică, Microchirurgie reconstructivă şi Arsuri. Aşadar, concluzia e clară: solista are nevoie să reia ceea ce a făcut în trecut şi să menţină acest obicei: să-şi injecteze periodic acid hialuronic sau botox.

click.ro


Distribuie
..