Apariție rară! DiCaprio a fost susținut la Oscar și de tatăl lui! Tu știai cum arată? FOTO

Distribuie

Leonardo DiCaprio a trăit duminică noaptea cel mai important moment din cariera lui. După ani de așteptare și muncă asiduă, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. La gala de premiere, desfășurată la Dolby Theatre, Hollywood, acesta a fost susținut atât de mama lui, Irmelin Indenbirken (73 de ani), dar și de tatăl său, George DiCaprio.

Părinții lui Leonardo DiCaprio au asistat, cu mândrie, la celebrul eveniment, la premierea fiului lor, care în sfârșit a câștigat mult râvnitul trofeu. Mama actorului, Irmelin Indenbirken (73 de ani), care a venit însoțită de iubitul ei, David Ward, e o prezență frecventă la astfel de evenimente, însă nu se poate spune același lucru și despre tatăl lui, George DiCaprio, care s-a ferit de ochii presei până acum, fiind o apariție extrem de rară la Hollywood. Mai mult, el a fost surprins de fotografii prezenți la gala premiilor Oscar 2016, alături de mama vitregă a actorului, Peggy.

Paramount Pictures Special Screening of 'Shutter Island' After Party in New York, America - 17 Feb 2010

Mai mult, după ceremonie DiCaprio i-a invitat pe toți patru la cină pentru a sărbători premiul, aceasta fiind o reuniune de familie unică până acum. Irmelin și George s-au cunoscut la facultate, în New York, în anul 1965, însă după nașterea lui Leonardo, în anul 1974, când problemele financiare și-au pus amprenta asupra relației lor, cei doi s-au despărțit.

libertatea.ro


Distribuie
..