Antonia, emoţii mari înainte de naştere. Cum a fost surprinsă cântăreaţa (FOTO)

Distribuie

Antonia se pregăteşte să devina mamă pentru a treia oară şi se bucură din plin de fiecare clipă.

Frumoasa cântăreaţă a fost surprinsă în timpul întâlnirii cu o prietenă, menţinându-şi constant zâmbetul pe buze, conform fototografiilor realizate de Cancan.

Fiind o întâlnire în oraş cu prietena ei, artista nu s-a chinuit prea mult în alegerea hainelor, însă fiecare articol vestimentar a fost ales cu mult bun gust şi s-a potrivit de minune cu stilul acesteia. Antonia a optat pentru o ţinută lejeră, fiind compusă dintr-o pereche de pantaloni negri mulaţi, un tricou alb şi un pulover lung, tricotat, de culoare galbenă.

Tânăra mamică a afişat o atitudine relaxată şi pozitivă, semn evident că întâlnirea cu prietena ei i-a mai liniştit emoţiile dinainte de naştere.

Antonia l-a aşteptat la aeroport pe iubitul ei, Alex Velea, care s-a întors din Statele Unite, acolo unde a avut un concert din turneul său.  Revederea dintre cei doi îndrăgostiţi a fost foarte emoţionantă, iar aceştia şi-au adresat vorbe frumoase încontinuu.

„Sunt foarte fericit că m-am întors acasă, la frumoasa mea iubită, la superba mea iubită, la băiatul nostru, mergem acum să-l luăm de la grădiniţă”, a mărturisit Alex Velea la sosirea în ţară.

„Sunt foarte fericită că te-ai întors, ţi-am luat un trandafir albastru!”, i-a spus Antonia lui Velea, la rândul ei.

b1.ro


Distribuie
..