Anna Lesko, împușcată pe scenă! Un spectator a tras cu un pistol cu bile în timpul concertului

Distribuie

Prezentă pe scena Festivalului ”Flori de tei”, care s-a desfășurat weekendul trecut în comuna prahoveană Cornu, Anna Lesko a tras o spaimă de zile mari! Artista a fost rănită la picior de un spectator care a tras cu un pisotol cu bile în timpul concertului.

În timpul concertului de aseară, un spectator din primele rânduri a tras cu un pistol cu bile în Anna Lesko. Solista a fost rănită la picior, dar și-a continuat show-ul. Abia când a coborât de pe scenă, Anna Lesko le-a spus organizatorilor ce s-a întâmplat, iar prezentatorul a făcut apel la public să nu se mai producă astfel de incidente, scrie Observatorul Prahovean.

După Anna Lesko, pe scenă a urcat Delia care le-a spus spectatorilor: „Dacă se întâmplă ceva asemănător cu ce i s-a întâmplat mai devreme Annei Lesko, oprim concertul și plecăm acasă. Fără glume proaste, vă rog!”  Cântăreața nu a depus nici o plângere, prin urmare nici măcar nu se fac cercetări.

Potrivit reprezentanților Poliției și Jandarmeriei, în mod cert nu a fost vorba despre un pistol cu aer comprimat, pentru că acesta ar fi făcut zgomot, iar rana provocată ar fi fost gravă. Mai ales că s-a tras din primele rânduri.

libertatea.ro


Distribuie
..