Angelina Jolie vorbeşte, în premieră, despre viaţa de după divorţ. Pictorial SPECTACULOSA

Distribuie

Au trebuit să treacă luni de zile pentru ca Angelina Jolie să prindă curajul necesar pentru a vorbi despre noul său rol – cel de mamă singură, după divorțul de Brad Pitt. Artista a acceptat să vorbească despre acest subiect într-un nou inteviu pentru publicația Vanity Fair (ediția din septembrie).

Alături de interviu, Angelina le-a oferit fotografilor posibilitatea să o surprindă într-o nouă ședință foto realizată în noua casă pe care a cumpărat-o.

În ședința foto din noul număr Vanity Fair, Angelina Jolie pozează în noul său conac, achiziționat recent și deținut cândva de realizatorul de film Cecil B. DeMille.

Aici s-a mutat împreună cu cei 6 copii ai săi, acum câteva zile. Nu avea nevoie de lux și arhitectură, ci mai degrabă de izolare și o mulțime de încăperi: o bucătărie fabuloasă, demnă de filme; o bibliotecă încântătoare, cu scară; o cameră de zi cu canapele crem; 6 dormitoare și 10 băi. Spune că i-a fost greu să se ocupe de decorul noii case, pentru că de asta s-a ocupat mereu fostul său soț. Locuința a valorat 25 de milioane de dolari, scrie Ea.md.

După divorțul de Brad Pitt, Angelina și copiii au stat timp de 9 luni într-o chirie, trăind cu valizele practic mereu pregătite de ducă. Le-a putut despacheta pe toate abia acum. În aceeași casă locuiește deja și Rottweiler-ul Angelinei – Dusty.

În interviu, vedeta dă de înțeles că nu este o prințesă, ci o femeie normală, prietenoasă și practică.

După 12 ani de divorț, Angelina mai spune că haosul emoțional o înconjoară zi de zi, dând de înțeles că motivul despărțirii ar fi fost felul în care Brad a fost influențat de viața la Hollywood, contrar stabilității de familie pe care și-o dorea Angelina. Mai multe detalii nu a dat despre așa-zisul motiv, făcând asta de dragul copiilor:

„Legătura noastră a început să se răcească și să devină dificilă în vara anului 2016. Au fost cele mai grele vremuri, noi aflându-ne în aer. Această casă este un mare salt pentru noi, încercăm să facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia.

Copiii sunt 6 personalități foarte puternice și gânditoare. Sunt foarte mândră de ei. Au fost foarte curajoși în momentele în care trebuiau să fie. Noi nu ne vindecăm după divorț, ne vindecăm unii de alții, de viață, de lucrurile vieții…

Eu am fost foarte îngrijorată pentru mama mea cât am crescut și nu vreau ca și copiii mei să fie îngrijorați pentru mine. Cred că este foarte important să plâng în duș și nu în fața copiilor. Trebuie să știe că totul va fi în regulă chiar și atunci când eu însămi nu sunt sigură că așa va fi… ”

Următoarea vizită a Angelinei alături de copii va fi în Africa. Familia va vizita Namibia – țara unde s-a născut Shiloh, dar și Kenya, unde Angelina va valorifica un proiect legat de Inițiativa de Prevenire a Violenței Sexuale – o organizație pe care a fondat-o împreună cu fostul ministru de Externe din guvernul Cameron, William Hague. Membrii armatei britanice și ai forțelor de menținere a păcii vor fi instruiți în ceea ce privește protejarea femeilor împotriva violențelor sexuale în situații de criză.

Foto: Vanity Fair/ Mert Alas & Marcus Piggott


Distribuie
..