Angelina Jolie trăiește o mare dramă: riscă să-și piardă copiii. Ce a decis judecătorul

Distribuie

Angelina Jolie, care se află la Londra în toiul filmărilor pentru Maleficient 2, a somată de judecătorul care se ocupă de cazul ei de divorţ să îi permită fostului ei soț să stea mai mult cu copiii lor. În caz contrar, vedeta de 43 de ani riscă să piardă custodia fizică a acestora, potrivit tmz.com.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au separat în septembrie 2016, dar încă nu au reuşit să-şi rezolve toate problemele şi să divorţeze. În primele luni după ce s-au separat, Jolie a decis să îi ţină pe cei şase copii ai lor departe de Pitt. La acel moment, presa internaţională vorbea despre dependenţa de alcool a lui Brad Pitt, care l-ar fi determinat să aibă un comportament violent faţă de copii.

Angelina Jolie se află la un pas să piardă custodia fizică a celor șase copii pe care îi are cu Brad Pitt – 3 biologici și 3 adoptați – dacă nu le va permite acestora să interacționeze cu tatăl lor, potrivit unei surse din apropierea actriței americane. Judecătorul consideră că această restricție este „dăunătoare” dezvoltării pshicie și emoționale a copiilor. Instanța este de părere că cei șase sunt în deplină siguranță alături de tatăl lor, așadar a sugerat faptul că ei ar trebui să aibă o relație solidă și sănătoasă atât cu Angelina, cât și cu Brad.

Judecătorul a stabilit că Brad Pitt va putea să-i sune pe copii oricând dorește, fără ca Angelina Jolie să intervină.  Instanța a decis și niște reguli privind custodia pe timpul verii. Actorul se va putea întâlni cu cei șase copii în Londra, acolo unde Angelina Jolie locuiește cu chirie într-o casă, în luna iunie. Timp de 10 zile îi este permis să petreacă 4 ore pe zi cu unul sau doi dintre copii, nu cu toți în același timp.

Între 27 iunie și 1 iulie el va avea permisiunea de a petrece aproximativ 10 ore pe zi cu aceștia, iar începând cu 1 iulie între 8 și 14 ore pe zi. Un psiholog va fi prezent în timpul întâlnirilor dintre actor și copii, iar Angelina îi va putea suna pentru discuta cu ei. Între 21 și 29 august, Brad are acordul instanței de a petrece o săptămână cu ei în Los Angeles. Și în acest caz, un psiholog va fi prezent. Potrivit raportului, Maddox, băiatul cel mare de 16 ani, acesta va decide singur cât timp vrea să petreacă cu tatăl său. Judecătorul a subliniat că dacă Angelina Jolie nu va respecta termenii, atunci ea va pierde custodia primară pe care o deține în favoarea fostului soț.

www.tabu.ro


Distribuie
..