Angelina Jolie refuză să mai mănânce! A ajuns piele și os! Are doar 37 de kilograme! Scandalul dintre ea și Brad Pitt continuă

Distribuie

În ultimele două luni, toată presa americană vorbește numai de despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, care se pare că va fi divorțul secolului. Prietenii apropiați ai acestora susțin că cei doi nu se mai înțeleg deloc și își aruncă cuvinte extrem de dureroase. Mai mult, superba actriță a devenit anorexică și refuză să mai mănânce, ajungând să cântărească doar 37 de kilograme.

angie buna

Deși s-au mutat împreună cu cei șase copii ai lor în Anglia, Brad Pitt și Angelina Jolie n-au făcut deloc pace. Revista americană National Enquirer continuă să dezvăluie detalii din viața celor doi și susține că aceștia au ajuns ca șoarele și pisica și se ceartă non-stop. Angie îl umilește pe Brad spunându-i că nu se mai simte atrasă de el pentru că a devenit gras, umflat și bătrân.

 

ANGELINA JOLIE-PITT @ the premiere of 'Kung Fu Panda 3' held @ the Chinese theatre January 16, 2016

Deși celebrul actor a clacat și a vrut să semneze actele de divorț, prietenii lor apropiați și părinții lui l-au implorat să mai încerce să-și salveze căsnicia. Și asta, cu atât mai mult cu cât Angie pare că are din nou probleme de sănătate. Aceasta a devenit anorexică, refuză să mai mănânce și e piele și os, ajungând să cântărească doar 37 de kilograme și devenind mai degrabă un schelet ambulant. Picioarele și mâinile ei scheletice au șocat publicul și la ultima sa apariție publică, la premiera filmului Kung Fu Panda 3, însă ultimele fotografii publicate de jurnaliștii de la publicația menționată sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Kung Fu Panda 3 Los Angeles Premiere


Distribuie
..