Andreea Marin, apel disperat pe Facebook. Și-a alertat toți prietenii

Distribuie

Andreea Marin face un apel urgent pe contul de socializare, după ce un tânăr a anunţat că se sinucide. Prezentatoarea tv a intrat în posesia postărilor acestuia pe Facebook. Vedeta nu are de gând să stea cu mâinile în sân şi trage un semnal de alarmă, fără să ştie sigur dacă acel cont este unul real.

„APEL URGENT!!! Bună dimineaţa, am primit ieri şi am citit în această dimineaţă mesajul de mai jos scris de deţinatorul contului de facebook Dylan Dylan, în care se pare că un tânăr deznădăjduit ameninţă că astăzi, de ziua sa, se va sinucide. Exista doua posibilitati: mesajul poate fi adevarat sau nu. Am decis să nu trec mai departe cu indiferenţa odată ce am citit acest mesaj ( având mii de mesaje, nu întotdeauna reuşesc să le văd, din păcate), am hotărât aşadar să fac tot ce îmi stă în putere să evit un deznodământ tragic, căci zilnic astfel de întâmplări chiar sunt duse la capăt, mai cu seama printre adolescenţii insingurati sau provenind din familii care nu le cunosc dramele interioare.

11220903_1393408500684770_241090309907038403_n

Analizând contul de facebook, am vazut că această persoană scrie de multa vreme trist şi cu ideea de sinucidere, îşi cere iertare către cei pe care poate i-a supărat şi ii iarta pe cei ce i-au adus tristeţe, iar astazi dimineaţă scrie clar ca în aceasta seara se va sinucide şi mama sa nu stie ce are de gând să facă. Întrucât nu exista poze cu persoana în cauza, nici date concrete de identificare, nu poate fi contactată, dar in urma unei investigatii amanuntite URGENŢE, pentru că timpul se scurge cu rapiditate, poate fi salvată o viaţă. Am făcut deja sesizarea la Secţia 2 de Poliţie Bucuresti, unde am comunicat direct cu doamna agent sef adjunct Gabriela Buleandra, domnia sa mi-a dat un numar de telefon şi un mail la care puteţi trimite orice indiciu care ar putea ajuta la găsirea şi salvarea persoanei cu tentativa de suicid: 021/2229601 , sectia2@b.politiaromana.ro , va rog sa scrieti la subiect „Urgent! Caz suicid” . Fac apel la colegii din presă şi televiziuni să ajute prin mijloace jurnalistice ce pot duce la identificare.  Va mulţumesc! Pretuiţi viaţa!”, a scris Andreea pe contul de socializare.


Distribuie
..