Andreea Marin, adevărul despre sarcină

Distribuie

La fiecare început de an, vedeta se confruntă cu zvonurile că ar fi gravidă. De această dată, speculaţiile au pornit chiar de la Andreea Marin şi de la soţul ei, Tuncay Ozturk, surprinşi de paparazzi într-un hipermarket cu un cărucior de copii în loc de unul clasic de cumpărături.

„Acele imagini cu noi plimbându-ne în magazin cu un cărucior de copii n-au nicio legătură cu faptul că aş fi însărcinată. Nu aşteptăm un copil, deşi aş fi bucuroasă să spun că da, dar nu e cazul. Noi ne dorim un copil, bineînţeles, dar să dea Dumnezeu. În magazin am folosit acel cărucior pentru copii pentru a transporta marfa deoarece, pur şi simplu, nu mai aveau cărucioare de marfă disponibile şi ni l-au oferit pe acesta în timpul cumpărăturilor. La final, când am achitat lucrurile la casa de marcat, am lăsat acolo căruciorul pentru copii”, a spus Andreea Marin.

Pentru ea, o sarcină ar fi un „miracol”

Din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, Andreea e conştientă că şansele ei la o nouă sarcină sunt relativ mici. Asta însă n-o împiedică să spere într-o minune. „Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă şi Dumnezeu îşi doreşte. Când e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, a mai spus Andreea.

realitatea.net
Follow us: @realitatea on Twitter


Distribuie
..