Andreea Bănică este din nou însărcinată

Distribuie

detele nu încetează să ne surprindă! În urmă cu câteva săptămâni,Andrîn patru luni, şi nu a durat mult până când Andreea Bălan își anunță fanii că este însărcinată în patru lunialtă diva autohtonă să confrime că, într-adevăr, aşteaptă un copil. Bineînţeles, vorbim despre Bianca Drăgușanu care va naşte peste doar trei luni! Săptămâna aceasta, Antonia dădea de ştire fanilor săi de pe Facebook că le va dărui un frăţior celor doi copii ai săi, Maya şi Dominic. De aceeaşi cântare într-o altă prezentare am avut parte şi aseară, din partea Andreei Bănică!

Da, artista în vârstă de 38 de ani a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că va deveni mama pentru a două oară, fără să uite să posteze prima poză cu burtica ei destul de vizibilă! “Sunt pregătită să împărtăşesc cu voi, cei mai aproape de sufletul meu, o mare bucurie. Sofia va avea un frăţior. Mulţumesc bunului Dumnezeu pentru încă o minune în viaţa mea!”, a scris vedeta.

Cei aproape 2 milioane de amici virtuali ai vedetei au rămas şocaţi în momentul în care au aflat că artista lor preferată este însărcinată, întrucât în urmă cu câteva săptămâni Andreea postase o imagine în care apărea îmbrăcată într-un maiou mulat. Nici nu se punea problema unei burtici de gravidă, silueta vedetei părând neschimbată.

Ce-i drept, însă, în ultimele zile Andreea a evitat să mai poarte haine mulate care i-ar putea dezvălui burtica, ea optând numai pentru ţinute largi.

Andreea Bănică şi soţul sau, Lucian Mitrea, au împreună o fiică, Sofia, în vârstă de 7 ani, care seamănă leit cu mama ei şi care, se pare, că îi moşteneşte talentul artistic.


Distribuie
..