Andra şi Cătălin Măruţă, ADIO CĂSNICIE? A izbucnit în lacrimi, în direct la TV şi a făcut anunţul… (FOTO)

Distribuie

Andra a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță. Deși sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, tensiunile şi momentele în care ajung să nu fie de acord în unele privinţe își spun cuvântul.

Cântăreața și prezentatorul de televiziue au discutat despre mariajul lor cu sinceritate, povestind telespectatorilor cum au reușit să evite divorțul în momentele critice.

“Comunicarea şi respectul definesc iubirea noastră. Nu avem secrete. Mă deranjează multe lucruri la Cătălin, cel mai important este telefonul, sunt deranjată că este dependent de telefon. O căsnicie este şi despre compromisuri. El este genul de om care mă motivează să fiu mai bună. Foarte mulţi oameni au o impresie greşită despre Cătălin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, râde mai mult, este partea bună dintre noi doi. Mă faci să plâng…

Peste 50 de ani ne vedem într-un azil de bătrâni, jucând cărţi cu prietenii noştri”, a declarat Andra, izbucnind în lacrimi.

„Eu cred că e vorba de sinceritate, de respect şi de comunicare. Mă enervează că nu am mai mult timp să petrec cu familia, prietenii. Eu sunt mai introvertit, în schimb Andra spune imediat ce o deranjează”, a spus Măruță.

 Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit. Cei doi au împreună doi copii, David şi Eva-Maria.

b1.ro


Distribuie
..