American Music Awards 2018. Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roşu

Distribuie

Chiar dacă vremea în Los Angeles a fost una perfectă, asta nu se aplică şi în cazul ţinutelor de pe covorul roşu de la American Music Awards 2018. Anul acesta putem vorbi cu uşurinţă despre cele mai nereuşite apariţii pe lângă numeroasele premii care au fost înmânate în cadrul categoriilor cel mai nun artist, cea mai bună colaborare, cel mai bun turneu sau videoclip al anului. 
Poppy la American Music Awards
Dua Lipa de exemplu ne-a şocat cu apariţia sa, gata-gata de altar. Aia este o rochie de mireasă, nu? Şi dacă răspunsul este nu, atunci ce este? BIG NO de data aceasta pentru tânăra de origine britanică care chiar reuşise să ne cucerască cu rochia roz de la Chanel în urmă cu câteva luni.
Dua Lipa la American Music Awards
Cât despre Heidi Klum, supermodelul de 45 de ani care nu pare să accepte ideea că anii trec, iar unele piese vestimentare nu i se mai potrivesc, nu putem spune tocmai de bine. De când se iubeşte cu iubitul mai tânăr cu 16 ani, Heidi Klum se simte mai tânără la rândul ei. De data aceasta, pentru apariţia pe covorul roşu la American Music Awards 2018, modelul a evidenţiat latura sa de rocker girl. Oare apariţia sa are legătură cu iubiţelul care face parte din trupa punk-rock Tokyo Hotel? Să sperăm că nu.
Heidi Klum la American Music Awards
Cardi B la American Music Awards
La rândul său Poppy a reuşit să şocheze şi să iasă în evidenţă. Nu în cel mai bun mod posibil. Ştim că este o prezenţă extravagantă pe covorul roşu, dar ce vrea să reprezinte acea mască pe faţă? Cât despre rochie…hai să vorbim mai bine despre Cardi B. Recunosc, imprimeul floral mi-a tras atenţia. În întregime, pare desprinsă dintr-un tablou, o operă de artă pictată în ulei, în tonuri calde, dar pe cine vrea, de fapt, să eclipseze? Maria Antoaneta? Rochia cu corset de la Dolce & Gabbana nu a fost cea mai inspirată alegere, cât despre acea pălărie fantezistă, ideală pentru nunţile regale, ce pot spune…se potriveşte perfect cu sandalele cu imprimeu floral şi florile 3D aplicate. Una în plus nu strică, nu? Oricum nu erau suficiente.
Rita Ora la American Music Awards
Foto: Hepta

Distribuie
..