Amanta secretă a 100 de bărbaţi căsătoriţi a rupt tăcerea. Cum arată pozele cu nimfomana de 47 ani

Distribuie

O milionară fost fotomodel, ajunsă la 47 de ani, a decis să ofere presei noi detalii picante, inclusiv fotografii, din aventurile şi excursiile exotice avute cu bărbaţi însuraţi, scrie Daily Mail.

Gweneth Lee este o femeie foarte frumoasă, în vârstă de 47 de ani, care povesteşte că a avut relaţii intime cu peste 100 de bărbaţi însuraţi.

Gweneth Lee este extrem bogată şi duce o viaţă de lux. După decesul soţul ei, femeia s-a decis să facă sex cu bărbaţii însuraţi, de vârstă mijlocie, pentru că, spunea ea, aceasta e soluţia perfectă pentru a salva orice căsnicie aflată în criză.

Gweneth Lee a fost fotomodel atunci când era adolescentă, iar de 10 ani este amanta bărbaţilor care au nevoie de ea.

Gweneth Lee şi-a făcut averea din meseria de consultant financiar, dar acum banii curg de la bărbații însurați cu care face excursii în locaţii exotice, gen Bali sau Mexic.

Lee este un fost model care și-a păstrat frumusețea și face amor doar cu bărbați însurați, însă precizează că nu se simte deloc vinovată pentru ceea ce face, din contră, ea spune că ceea ce face ea ajută la salvarea căsniciilor.

Gweneth Lee

Gweneth Lee

Fostul model precizează că jumătate dintre soțiile bărbaților cu care are sau a avut aventuri știu că ea există în viețile soților lor, dar nu fac nimic pentru că știu că ea le oferă bărbaților ceea ce ele nu o fac acasă: relații intime.

„Sincer, eu cred că ajut multe cupluri să rămână împreună. Pentru multe femei, sexul dispare din rutina lor săptămânală. Pentru ele e totul ok deoarece își canalizează acea energie către copii sau prieteni. Și așa își înlocuiesc această nevoie pentru sex. Dar la barbați nu este așa!”, a declarat ea.

realitatea.net


Distribuie
..