Altă viață, la 60 de ani: „Mr. Bean“ a divorțat și s-a mutat cu iubita

Distribuie

La câteva săptămâni după despărțirea de soția sa, Rowan Atkinson și-a adus amanta, Louise Ford (32 de ani), în casa de 6 milioane de euro din Londra.

Rowan Atkinson a decis să facă un pas decisiv în viața sa, la doar câteva săptămâni după ce a divorțat de Sunetra Sastry, cu care a fost căsătorit timp de 24 de ani.

The Sun scrie că actorul de comedie s-a mutat recent împreună cu iubita lui, o actriță cu care are o relație de doi ani. Louise Ford, cu 28 de ani mai tânâră decât el, locuiește acum în casa acestuia din nordul Londrei, evaluată la peste 6 milioane de euro.

O sursă citată de tabloidul englez a declarat că rolul pe care Louise Ford l-a jucat în sitcomul „Crashing” i-a prins bine în carieră, dar i-a și sudat relația cu starul de comedie, grație partiturii lor simetrice.

„Rowan și Louise sunt doi oameni incredibil de secretoși. Dar asta arată că ei iau foarte în serios relația lor”
, a spus persoana citată. „Louise s-a descurcat foarte bine în <<Crashing>> și vrea să prindă mai multe roluri de comedie, în timp ce Rowan a fost prins cu mai multe proiecte”, a adăugat aceasta.

Atkinson și Ford au confirmat publicat în 2014 faptul că au o relație, după ce mariajul lui a ajuns la final, notează Daily Mail. În momentul despărțirii, cuplul locuia într-o casă de 14,4 milioane de euro, situată în comitatul Oxfordshire. Actorul s-a mutat apoi într-o casă modernă din Londra, iar fosta soție într-o vilă de 27,6 milioane de euro din capitala Marii Britanii.

Rowan Atkinson, care are are o avere estimată la 92 de milioane de euro, are doi copii, Ben (22 de ani) și Lily (20 de ani), cu Sunetra Sastry, cu care s-a căsătorit în 1990, la New York. Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anilor ’80, când ea lucra ca make-up artist la BBC.

Relaţia celebrului actor britanic cu noua sa iubită a început după ce Atkinson a jucat alături de Louise Ford, în 2013, în piesa de teatru „Quartermaine’s Terms”, de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.

Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim.

eva.ro


Distribuie
..