Află cu ce zodii eşti compatibilă doar sexual

Distribuie

 Dacă eşti una dintre femeile care consideră că sexul este cel mai important într-o relaţie sau dacă vrei să încerci nebunia unei relaţii de-o vară, de-o noapte…

… află cu ce zodie eşti compatibilă DOAR sexual!

Berbec

Eşti cel mai compatibilă cu bărbatul Rac şi cu bărbatul Peşti, există o puternică atracţie sexuală şi într-adevăr, doar sexul vă poate ţine legaţi, în rest, nimic. Eşti compatibilă sexual şi cu bărbatul Taur, însă doar dacă acesta renunţă la ambiţii şi te lasă să mai preiei şi tu conducerea.  Pentru o aventură de o noapte, alege bărbatul Leu sau bărbatul

Taur

Te potriveşti sexual foarte bine cu bărbatul Rac. Pasiunea ta se completează cu spiritualitatea lui şi se iniţiază partide de sex perfecte. De asemenea, poţi avea parte de momente intime extraordinare alături de bărbatul Balanţă sau bărbatul Scorpion, pentru că amândoi au o sexualitate năvalnică, la fel ca a ta.

Gemeni

Nu te vei plictisi niciodată în pat cu bărbatul Berbec pentru că amândurora va place să faceţi sex. Mai esti compatibilă sexual şi cu bărbatul Leu, pe care îl vei domina sexual cu plăcere de ambele părţi. Te poţi bucura de o noapte focoasa alături de bărbatul Balanţă, dar şi de tumult sexual alături de bărbatul Scorpion.

Rac

Cea mai mare atracţie sexuală există între tine şi bărbatul Berbec, însă doar atât, fiind perfect pentru o noapte de vis. Cea mai bună compatibilitate apare cu bărbatul Scorpion. Te potriveşti poate la fel de bine şi cu bărbatul Taur, pentru că amândoi sunteţi capabili de trăiri pătimaşe. O puternică atracţie erotică apare şi cu bărbatul Rac, cu care de altfel, relaţia în afara sexului este dezastruoasă.  O relaţie perfectă pe toate planurile o poţi avea cu bărbatul Peşti.

Leu

Cu bărbatul Berbec ai în comun interesul pentru sex. Poţi găsi echilibrul sexual şi alături de bărbatul Balanţă, care îţi va înţelege nevoile sexuale în timp ce te va domina, căci asta îi place. Cu bărbatul Săgetător, poţi fi sigură că vei pune în aplicare fanteziile sexuale ale amândurora.

Fecioară

Vei fi fascinată de pasiunea şi sexualitatea bărbatului Berbec.  Vei fi mulţumită de pasiunea bărbatului Taur, chiar şi mai mulţumită de felul în care te completezi sexual cu bărbatul Rac. Este posibil chiar să fi atrasă de sexualitatea Scorpionului, pe care vei dori să o atingi, chiar să îi demonstrezi că poţi să i-o depăşeşti.

Balanţă

Te vei înţelege destul de bine pe plan sexual cu bărbatul Gemeni, însă mult mai bine cu bărbatul Leu, pentru că amândurora vă place să faceţi sex. Cu Săgetătorul vei avea senzaţia că sexul este minunat, însă bărbatul Vărsător îţi va întrece orice aşteptări şi îţi va demonstra că sexul înseamnă mai mult decât diversificarea poziţiilor sexuale.

Scorpion

Te potriveşti sexual perfect cu bărbatul Taur pentru că amândoi aveţi plăcerea de a descoperi împreună noutăţi sexuale şi de a experimenta. Cu bărbatul Rac poţi descoperi echilibrul sexual, însă Capricornul este cel care îţi poate schimba în bine parerea despre sex. Cu bărbatul Săgetător, relaţia de cuplu este dezastruoasă, însă pe plan sexual străluciţi împreună

Săgetător

Eşti atrasă sexual la un nivel mediu de bărbatul Berbec, însă adevărata compatibilitate sexuală o vei găsi alături de bărbatul Leu. Te potriveşti şi cu bărbatul Balanţă pentru că amândoi sunteţi receptivi la noutăţile sexuale, dar şi cu bărbatul Vărsător, unde găseşti armonie şi fantezie sexuală.

Capricorn

Te potriveşti mai mult decât bine pe plan sexual cu bărbatul Taur. Este posibil să găseşti o compatibilitate medie alături de bărbatul Leu şi bărbatul Balanţă. O compatibilitate sexuala reuşită poţi întâlni alături de bărbatul Peşti.

Vărsător

În dormitorul tău şi al bărbatului Berbec vor domni pasiunea şi veselia, însă doar în dormitor. Alături de bărbatul Gemeni vei încerca orice fantezie sexuală, iar bărbatul Leu îţi este perfect pentru o aventură de-o noapte. Cu bărbatul Săgetător vei avea parte de nopţi pline de fantezie, însă alături de bărbatul Balanţă vei gasi sexul suprem.

Peşti

Alături de bărbatul Berbec, vei fi dominată în pat, aşa cum îţi place. Simţi o puternică atracţie fizică faţă de bărbatul Gemeni, însă poate cea mai bună compatibilitate sexuală o întâlneşti alături de bărbatul Rac. Alături de bărbatul Scorpion vei descoperi noi dimensiuni ale sexului, iar bărbatul Vărsător îţi va aduce nopţi pline de fantezie.

unica.ro


Distribuie
..