Adele plănuieşte să studieze la Harvard pe timpul pauzei de 10 ani în care nu va mai merge în turneu

Distribuie

Adele a destăinuit fanilor că ar vrea să se înscrie la prestigioasa Universitate Harvard, deoarece din cauza programului său covârşitor de după succesul mondial, a trebuit să renunţe la studiile superioare, relatează contactmusic.com

„Eram gata să încep să studiez la Universitatea din Liverpool, însă mi s-a oferit un contract cu o casă de discuri şi am acceptat. Nu regret decizia, însă acum aş vrea să studiez la Harvard.”, a mărturisit artista pe scenă în timpul unui concert în Boston.

Pe de altă parte, Adele s-a hotărât să nu mai plece în turnee vreme de zece ani, după turneul mondial de promovare a ultimului său album, „25”, pentru a petrece mai mult timp alături de fiul său, Angelo – potrivit unor surse ale publicaţiei The Sun.

„Angelo este acum prioritatea ei numărul unu. Este cel mai important în viaţa ei. L-a luat peste tot cu ea şi cum fiul ei va începe şcoala la anul, nu va mai putea să meargă în turneu alături de mama sa. Adele nu vrea să fie absentă din viaţa fiului său, aşa că a fost o decizie uşoară pentru ea să renunţe la turnee”, ar fi declarat sursa pentru The Sun.

„Adele spune în acest moment că nu va mai organiza în următorii zece ani turnee de asemenea proporţii cum a fost ultimul”, a adăugat sursa. „Vrea să locuiască o vreme la Los Angeles, informaţie care e deja cunoscută. O viaţă stabilă i se potriveşte pentru că astfel ar putea duce o viaţă normală”, a mai spus sursa.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei nu a comentat această informaţie răspândită în presă.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” şi „Rolling in the Deep”. Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat „25”, a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat „21”, a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio – „25”.

 


Distribuie
..