Adela Popescu, de urgenţă pe masa de operaţie

Distribuie

Adela Popescu a ajuns de urgenţă, luni seara, pe mâna medicilor, după ce a acuzat mai multe dureri în zona abdominală. Prezentatoarea Tv a făcut peritonită şi a fost supusă imediat unei intervenţii chirurgicale. Totul a decurs bine, dar, din păcate pentru fanii ei, soţia lui Radu Vâlcan o să lipsească o perioadă de pe micul ecran.

Momente grele pentru Adela Popescu! La doar cinci luni după ce a devenit mămică, vedeta a ajuns din nou la spital, după ce, în ultimele zile, a acuzat dureri în zona abdominală, pe care le-a neglijat. Imediat ce a ajuns pe mâna medicilor, prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu peritonită şi a fost operată de urgenţă.

„Dragii mei, din păcate astăzi nu voi putea fi alături de voi şi de Cove. Am suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă aseară. Totul a decurs perfect, iar eu mă simt foarte bine acum. Imediat ce o să mă pun pe picioare o să vă povestesc mai multe.
Sănătate vă doresc!”,
a scris Adela Popescu, astăzi, pe Facebook.

Este căsătorită cu Radu Vâlcan

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015. Pe data de 11 iunie a acestui an, cei doi au devenit părinţii unui băiat căruia i-au pus numele Alexandru.

http://spynews.ro/


Distribuie
..