Actorii din „Game of Thrones” au plâns când au citit scenariul ultimului sezon. Cine moare la final!

Distribuie

Actorii din Game of Thrones au plâns când au citit scenariul ultimului sezon al serialului, a dezvăluit o persoană din conducerea televiziunii care difuzează serialul, informează Daily Mail.

Actorii au descoperit că personajele pe care le interpretează şi care au supravieţuit în sezonul precedent vor muri “unul câte unul” până la sfârşitul serialului.

Francesa Orsi a dezvăluit în cadrul unei conferinţe din Ierusalim că actorii au fost vizibil emoţionaţi când au citit, cu voce tare, scenariul ultimului sezon al serialului. “Până au citit scenariul au fost lacrimi. Apoi, au urmat aplauze care au durat 15 minute”, a spus Francesa Orsi.

Directorii HBO au dezvăluit că în ultimele episoade ale sezonului 8 din ‘Game of Thrones’ mai multe personaje principale centrale vor muri.

„A fost un moment extrem de puternic pentru vieţile şi carierele noastre. Niciunul dintre actorii din distribuţie nu primise înainte scriptul, aşa că a fost surprinzător când au început să moară unul după altul”, a povestit Casey Bloys, directorul de programe al HBO, citată de The Independent, după întâlnirea cu echipa la care s-a citit scenariul ultimelor episoade.

Multe personaje din Game of Thrones vor muri la finalul ultimului sezon

HBO a confirmat la începutul acestui an că sezonul 8 şi ultimul din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, care va avea doar şase episoade, va fi lansat în 2019.
one.ro


Distribuie
..