Acestea sunt cele mai vesele zodii. Află dacă eşti printre ele

Distribuie

Nativa din Gemeni zâmbeşte şi face glume mereu, însă reuşeşte să se oprească când trebuie şi să nu devină ridicolă.

1. Săgetător

Eşti o femeie foarte energică şi mereu pusă pe distracţie. Urăşti să stai degeaba, să nu ai cu cine discuta sau ieşi în oraş, dar mai ales să fii nevoită să taci şi să fii serioasă. Tu eşti acea persoană care sparge gheaţa în momentele tensionate şi reuşeşte să aducă situaţia pe făgaşul normal. Eşti mai tot timpul cu zâmbetul pe buze şi îi molipseşti şi pe cei din jur!

2. Gemeni

Indiferent de vârsta pe care o ai, eşti mereu pusă pe distracţie şi foarte zâmbăreaţă. Oricine te vrea prin preajmă, pentru că le dai şi lor din energia ta pozitivă. Nu va fi petrecere fără tine, iar la locul de muncă eşti mascota grupului. Cu toate acestea, reuseşti mereu să te opreşti unde trebuie şi să nu cazi în penibil.

3. Peşti

Nu îţi place să fii în centrul atenţiei, însă reuşeşti să te faci remarcată prin voia bună care te caracterizează. Eşti genul de persoană lângă care ar vrea oricine să stea, pentru că nu te plângi şi te integrezi foarte uşor în grupuri necunoscute. Eşti un izvor de bunătate şi alungi negativismul din jurul tău printr-un singur zâmbet.

4. Fecioară

Chiar dacă pari reţinută pentru cei care nu te cunosc bine, pentru prietenii tăi eşti cea mai comică persoană. E greu până te integrezi într-un grup, iar apoi îţi dezvălui veselia şi prietenia celor care consideri că o merită. Nu te apropii de oricine, de aceea mare parte din persoanele pe care le ştii te consideră mult prea retrasă şi introvertită.

5. Berbec

Eşti o fire foarte glumeaţă şi îţi place să faci haz de necaz chiar şi în cele mai încordate situaţii. Eşti mereu veselă şi optimistă, chiar dacă poate în interiorul tău se duc lupte grele. Replicile tale nu pot rămâne neremarcate şi odată ce deschizi gura aduci zâmbete pe feţele tuturor celor care te ascultă, scrie eva.ro.


Distribuie
..