Aceste alimente te pot ucide. Şi tu le consumi cel puţin o dată pe săptămână!

Distribuie

De multe ori, ambalajul este înşelător. Regula este valabilă şi în cazul alimentelor care, fie sub coaja rumenă, lucioasă, fie în pulpa dulce, hrănitoare, ascund toxine extrem de periculoase.

 Consumate în cantităţi mici, nu constituie un pericol pentru sănătate; în exces, însă, acestea sunt letale.
Mere şi pere: cianideMerele şi perele au sâmburi plini de substanţe care, odată înghiţite, se transformă în acid cianhidric. Din fericire pentru cei care mănâncă aceste fructe cu tot cu cotor, pentru a-şi desface otrava, sâmburii trebuie să fie pisaţi foarte bine. De regulă, un măr are cel mult opt sâmburi. Abia după consumul a 25 de mere cu tot cu sâmburi la o singură masă ar trebui să te îngrijorezi.

 


Distribuie
..