Acesta este cel mai bun job din lume: mergi în vacanță all inclusive gratis! Iată ce trebuie să faci

Distribuie

L-au definit ca fiind „cel mai bun job din lume“. Și de fapt, posibilitatea de a merge 15 zile în vacanţă la Rimini, all inclusive, fără să plăteşti nimic, singura condiţie fiind doar să povesteşti non stop pe pagina ta de Facebook cum te distrezi, este cu siguranță mult mai avantajoasă decât să munceşti în mină.

 Aceasta este noua idee din domeniul marketingului turistic, a speciştilor din Emilia Romagna care, în loc să invite în hotelurile lor VIP-uri, jurnaliști și agenţi de influenţă de diferite tipuri, au decis că cei mai buni garanţi ai produselor lor sunt chiar clienții cu vârste sub 30 de ani, în special cei capabili să navigheze cu agilitate pe rețelele sociale. Și așa s-a născut inițiativa „cea mai frumoasă meserie din lume“: adică două săptămâni gratis pe malul mării în schimbul sarcinii de a ”ilustra” vacanţa pe rețelele sociale, scrie Rador.

Timp de 15 zile, singura ta sarcină va fi cea de a te distra… de dimineața până a doua zi dimineața. Documentându-ţi felul în care îţi petreci zilele cu fotografii, clipuri video, live-uri pe reţelele sociale şi povestind în „jurnalul tău social“ experiențe, curiozități și tot ceea ce se întâmplă în timpul vacanţei tale de lucru”.

Cei interesați pot accesa pagina de internet www.lavoropiùbellodelmondo.it pentru mai multe detalii.

 

 

 

 

realitatea.net


Distribuie