Acasă la vedetă! Halle Berry trăieşte într-o vilă modestă şi vintage – FOTO

Distribuie

Casa în stil mediteraneean din mijlocul oraşului Beverly Hills a fost cumparată în anul 2001, la un preţ de 2.275 milioane de dolari. Dacă e să comparăm cu vilele celorlalte staruri hollywoodiene, această casă este cam modestă, nu are decât două dormitoare şi două băi, dar arhitectura şi localizarea casei fac să merite fiecare cent.

Se spune că aici ar fi locuit, de fapt, mama actriţei, însă tot mai des Hally Berry este surprinsă de paparazzi  anume în această casă.
Gradina mare, luxuriantă, a fost amenajată într-un stil rustic. Beneficiază de mai multe zone de şezut, fântâni arteziene, gărdut din fier forjat şi multă piatră naturală.

În interior, pe tavanele albe ale camerelor, s-au folosit bârne din lemn, iar pentru pardoseală parchet auriu, excepţie făcând baia matrimonială, unde pardoseala este din piatră.

Pereţii de la întrare şi din living au fost placaţi cu panouri ce imită cărămida, iar în bucătărie s-a optat pentru travertine.

Scara spiralată ce duce la etaj, spre cele doua dormitoare, este din lemn şi fier forjat.
Un balcon placat în piatră, cu balustrade din fier forjat şi un fotoliu ’cafea cu lapte’ te ademenesc să leneveşti şi să priveşti curtea mare.


O casa frumoasa, ce nu epatează prin lux, iese în evidenţă prin simplitate, curăţenie şi unitatea coloritmului.


Distribuie