8 zodii care oferă prea mult celor din jur

Distribuie

Fiecare zodie este foarte diferită de restul, dar unele dintre ele au şi trăsături comune. Din cele 12 zodii, 8 tind să fie mai darnice decât ar trebui!

Iată 8 zodii care sunt prea bune, iar oamenii profită de ele:

Taur

Chiar dacă eşti încăpăţânată şi poţi deveni iute la mânie, tu eşti foarte grijulie cu persoanele apropiate. Eşti foarte darnică cu cei din cercul tău şi chiar aceştia încearcă să profite de tine, tu le permiţi acest lucru. Chiar dacă oamenii nu te consideră o persoană altruistă, tu chiar eşti, însă doar cu anumite persoane.

Rac

Eşti o persoană foarte sensibilă şi le permiţi oamenilor să îţi încurce mereu treburile. Nu ştii cum să spui nu şi pentru că inima ta e atât de mare, niciodată nu te gândeşti la sentimentele tale, ci mai degrabă la ale celorlalţi. Să fii altruistă vine cu un preţ pentru tine şi trebuie să faci mai multe pentru tine decât pentru ceilalţi!

Balanţă

Eşti singura zodie care are îşi face timp pentru a-i ajuta pe cei neîndreptăţiţi. Tu crezi în dreptate şi când vine vorba de a-i ajuta pe alţii, ajuţi doar pe cei care merită. Dacă cineva are nevoie de tine, eşti întotdeauna acolo.

Fecioară

Eşti o persoană foarte critică, dar îţi pasă cu adevărat de tot. Ai grijă de oamenii din jurul tău. Efectiv eşti capabilă să îţi dai cămaşa de pe tine dacă cineva ar avea nevoie de ea. Când vezi pe cineva aflat în nevoie, te simţi obligată să iei atitudine.

Scorpion

Eşti altruistă cu cei pe care îi iubeşti.

Partenerul tău de viaţă poate vedea această latură pe care ceilalţi nici nu îşi dau seama că există. Tu oferi mereu şi, în funcţie de relaţie, acest lucru poate fi de bine sau de rău. Spre exemplu, dacă partenerul tău nu îţi răspunde la fel, atunci inima îţi va fi rănită.

Capricorn

Eşti acea persoana la care apelează toată lumea pentru sfaturi atunci când au nevoie. De obicei, eşti dispusă să oferi ajutor atunci când este rezonabil. Altfel spus, nu vei renunţa la planurile tale şi nu vei pierde timpul pentru cineva care nu e dispus să facă acelaşi lucru.

Vărsător

Eşti acea persoană care nu spune niciodată da dacă ştie că nu poate să se ţină de promisiune. Nu te deranjează să îi ajuţi pe ceilalţi şi să te sacrifici pentru a face acest lucru, dar persoanele respective trebuie cu adevărat să aibă nevoie de asta. Nu eşti genul de om care îi ignoră pe cei care suferă pe străzi.

Peşti

Eşti o persoană care e destul de rezervată, dar asta nu înseamnă că nu sari în ajutorul celor care nu sunt în stare să se apere. Dacă cineva este hărţuit sau umilit, vei fi mai mult decât încântată să intervi. De asemenea, tu continui să ajuţi şi apoi, fiind disponibilă la orice oră din noapte pentru cei care apelează la tine.


Distribuie
..