7 vedete care nu păreau să ajungă sex-simboluri. Acum arată incredibil

Distribuie

Unele staruri s-au transformat radical de-a lungul anilor, ajungând să arate senzațional, deși fotografiile din anii tinereții nu ar fi lăsat să se înțeleagă că ar avea șanse să devină dive sexy.

Iată câteva dintre vedetele care nu păreau să ajungă sex-simboluri:

Halle Berry

În fotografia din anii liceului, actrița Halle Berry părea o tânără simplă și cam atât, fără să iasă în evidență prin ceva anume. Dar la scurt timp după absolvire, Halle s-a transformat într-o tânără superbă, care a câștigat numeroase concursuri de frumusețe.

Blake Lively

Blake Lively

Cunoscută în special pentru rolul din serialul de succes „Gossip Girl”, Blake Lively este în prezent una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe ale noii generații. Dar soția lui Ryan Reynolds nu dădea semne în anii adolescenței că ar putea deveni una dintre cele mai sexy dive de la Hollywood. De-a lungul timpului, transformarea de look a lui Blake este uimitoare, la fel și transformarea de stil vestimentar.

Winona Ryder

Winona Ryder

Fotografiile din timpul adolescenței o arată pe talentata Winona Ryder ca pe o fată băiețoasă, deloc genul care ar fi putut să devină o divă a Hollywood-ului. Dar Winona s-a transformat ca peste noapte și pe lângă rolurile interpretate impecabil, actrița și-a lăsat adesea fanii muți de uimire prin aparițiile sale extrem de sexy pe covorul roșu.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Cine s-ar fi gândit că fata pistruiată, cu părul foarte creț, mereu vâlvoi, va deveni una dintre divele Hollywood-ului? Australianca Nicole Kidman le-a demonstrat tuturor că totul este posibil atunci când îți dorești foarte mult. Vedeta și-a schimbat radical look-ul de-a lungul anilor și a devenit un reper de frumusețe și stil.

Taylor Swift

Taylor Swift

Ridiculizată la începutul carierei sale pentru melodiile de dragoste în care vorbea despre foștii săi iubiți, dar și pentru stilul vestimentar abordat, Taylor Swift le-a demonstrat tuturor că succesul este cea mai bună răzbunare. Nu numai că a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe ale momentului, dar Taylor a reușit să doboare recorduri peste recorduri în materie de vânzări, dar și de premii muzicale. Și în ceea ce privește aspectul fizic artista americană a demonstrat că viața este plină de surprize. A devenit peste noapte o divă sexy!

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Celebră din timpul adolescenței, Gwen Stefani a fost întotdeauna admirată pentru stilul său vestimentar rebel și nonconformist. Dar puțini ar fi crezut atunci că fata cu părul roz și aparat dentar va ajunge într-o zi să fie un exemplu de stil și eleganță pentru femeile din întreaga lume. Gwen s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, iar acum arată excelent!

eva.ro


Distribuie