7 vedete care nu au îmbătrânit deloc. Arată exact ca în anii ’90

Distribuie

Jennifer Lopez a împlinit luna aceasta 47 de ani, dar pare la fel de tânără ca atunci când și-a început cariera muzicală, la mijlocul anilor ’90. Descoperă și alte staruri de la Hollywood care par să nu îmbătrânească.
1 din 8
2 din 8

Alicia Silverstone

Pare incredibil, dar între prima fotografie și cea de-a doua este o diferență de 22 de ani! Cea din stânga a fost realizată în 1990, iar cea din dreapta în 2012, ceea ce înseamnă că este posibil ca actrița Alicia Silverstone să fi găsit fântâna tinereții.

Halle Berry

Frumoasa actriță Halle Berry este complet neschimbată de ani buni. Ridurile nu își fac loc pe chipul vedetei, care arată la fel de tânără ca atunci când s-a lansat în cariera cinematografică, la începutul anilor ’90.

Elijah Wood

Actorul din seria de succes „Stăpânul inelelor” arată în prezent exact așa cum era și îm momentul lansării celebrului film, în 2001. Nici măcar fanii săi înfocați nu își pot da seama care dintre fotografii este din prezent și care este din tinerețea actorului.

Pharrell Williams

Rapperul american, care s-a lansat în anul 1992, a împlinit pe 5 aprilie 43 de ani. Dar Pharrell arată în prezent exact ca în urmă cu peste 24 de ani, fără ca trecerea timpului să-i afecteze chipul.

Jannifer Aniston

Au trecut ani buni de când Jennifer Aniston juca rolul lui Rachel în Friends, unul dintre cele mai de succes seriale TV de comedie din toate timpurile. Dar fosta soție a lui Brad Pitt este în continuare la fel de sexy și pare să nu îmbătrânească deloc
 

Sandra Bullock

A împlinit pe 26 iulie 52 de ani, dar este foarte greu de crezut, având în vedere că frumoasă actriță pare la fel de tânără ca în urmă cu peste 20 de ani. Sandra arată absolut impecabil, iar ridurile nu și-au făcut loc pe chipul ei.

Distribuie