7 cadouri de Valentine’s Day pe care orice femeie și le dorește

Distribuie

Bărbații care vor să cucerească o femeie trebuie să uite de celebra ciocolată în formă de inimioară și de trandafiri. Doamnele și domnișoare își doresc ceva mai special, vor creativitate, dar și pragmatism în același timp. Deci, aviz bărbaților, fiți practici și inventivi! Sau inspirați-vă de aici.

Valentine’s Day este sărbătoarea îndrăgostiţilor, pe care românii au adoptat-o cu brațele deschise. Deși avem propria sărbătoare a iubirii, 14 februarie este un alt pretext să petreci o zi specială alături de persoana iubită.

O seară romantică la hotel

Aici ideea este strict pentru acele cupluri care sunt împreună de ani buni, poate chiar au și copii. În acest caz, femeia va fi foarte încântată să vadă că iubitul a găsit pe cineva de încredere care să se ocupe de cei mici, în timp ce ei se pot bucura de câteva ore doar ale lor.

O vacanță surpriză

Acesta este un cadou perfect pentru acele persoane care au programul bine stabilit și transparent, deci iubitul nu riscă să rămână cu biletele de avion în mână, în timp ce ea îl anunță că fix în perioada aceea este posibil să aibă o ședință.  Cel mai bine ar fi să știe din timp că s-au făcut planuri pentru acele zile: ar putea fi păcălită că vin niște prieteni în vizită.

Voucher la un salon

Ce femeie nu adoră să fie răsfățată? Dacă iubitul știe exact la ce salon visează să meargă, atunci un voucher este perfect. În caz contrar, poate fi făcută programare la spa, masaj sau orice alt salon cochet, unde ea să se relaxeze, fie că își face unghiile sau doar se epilează.

Lenjerie intimă

Nu, nu mă refer la un sutien luat din supermarket, ci la o lenjerie specială, pe care ea să și-o dorească de mult sau la ceva sexy, pe care să-l poarte chiar în seara de Valentine’s Day.

O cutie de bijuterii

Dacă până acum a tot primit un lanț, o brățară, un inel sau pandantive, sau dacă are o pasiune pentru cercei, atunci o cutie de bijuterii este perfectă pentru ea. Ar fi bine să fie ceva special.

O geantă sau pantofi

Nu degeaba se spune că niciodată o femeie nu are suficiente genți sau pantofi. Chiar și cele care se îmbracă mereu sport se bucură să știe că în dulap sunt câteva genți drăguțe pe care le poate purta oricând vrea să schimbe stilul vestimentar sau când merge la petreceri ori la ieșirile romantice, cum este de Ziua Îndrăgostiților.

Căşti fără fir

De obicei, cablurile nu fac decât să încurce, așa că o femeie căreia îi place să asculte mereu muzică, o visătoare chiar și când e în drum spre serviciu, va aprecia să primească în dar niște căști fără fir. Pot fi împachetate frumos, cu un mesaj în care să îi fie recomandat un câtec romantic pe care să-l asculte, un cântec care să devină cântecul cuplului.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..