6 vedete despre care nu ştiai că au boli grave

Distribuie

Chiar și atunci când devii faimos, rămâi totuși un simplu și te confrunți cu aceleași probleme ca toți oamenii, mai ales atunci când vine vorba despre sănătate.

Dar atunci când lupți cu o boală serioasă, iar mai apoi îți dedici o parte din timp ajutându-i pe cei care se confruntă cu aceeași problemă, meriți pe deplin statutul de vedetă. Iată mai jos 6 vedete despre care nu ştiai că au boli grave:

1 din 7

1. Julia Roberts

Actrița se luptă cu boala Werlhof, iar chiar și cea mai mică tăietură îi poate provoca sângerări masive. În ciuda acestui fapt, Julia joacă în filme, primește premii importante și este mama a trei copii. Știind de câtă tărie și de câți bani este nevoie pentru a lupta cu o boală așa de gravă, Julia își face timp pentru a-i ajuta pe cei în nevoie, ea fiind ambasador al bunăvoinței din partea UNICEF.
2 din 7

2. Ben Stiller

Celebrul actor de comedie a suferit o intevenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori, urmară de sedințe de chimioterapie. Potrivit lui Ben, mai întâi a intrat în panică apoi s-a liniștit după ce a aflat că boala era într-o fază incipientă. După ce a revenit la viața normală, Ben Stiller s-a implicat în sprijinirea celor care aveau nevoie de recuperare. El acordă sprijin pentru 25 de organizații, inclusiv Cancer Research Institute și Cancer Patient Support Foundation.

4. Daniel Radcliffe

Îndrăgitul actor din Harry Potter suferă de dispraxie, o boală destul de serioasă care afectează capacitățile de coordonare motrică, dar care poate duce și la deficiențe de vorbire. Experiența pe care a acumulat-o legată de boala de care suferă îi permite să le dea sfaturi celor care suferă de aceeași maladie. Daniel îi încurajează să nu-și piardă încrederea în sine,  pentru că și pentru el încrederea în sine a fost cel mai mare aliat

3. Toni Braxton

Cunoscuta cântăreață și deținătoare a 5 premii Grammy suferă de lupus eritematos sistemic, o afecțiune care determină sistemul imunitar al organismului să-şi atace propriile celule. După ce a aflat despre boală, Toni s-a implicat în ajutorarea persoanelor care suferă de aceeași boală. În ciuda bolii, Toni Braxton continua să cânte, aducând bucurie milioanelor de ascultători.

5. Lady Gaga

Controversata cântăreață suferă de lupus eritematos sistemic. Într-o postare pe rețelele de socializare, Lady Gaga povestește despre băile cu gheață, împachetări în folie și alte metode complicate de tratament. Cunoscând pe propria piele problemele cu care se confruntă oamenii diagnosticați cu această boală, Lady Gaga donează în mod regulat bani și îi sprijină pe cei care au nevoie de suport moral.

6. Michael Carlyle Hall

În anul 2010, actorul care a făcut un rol remarcabil în pielea personajului Dexter, a aflat că are leucemie. Povestind prin ce a trebuit să treacă, actorul declara că regretă sincer că nu toată lumea poate să beneficieze de tratamentul cel mai bun. Pentru a veni în sprijinul acestor oameni, Michael a devenit reprezentantul oficial al Leukemia & Lymphoma Society, o asociație care finanțează cercetările privind vindecarea cancerului si care oferă sprijin
oamenilor bolnavi.

Distribuie
..