5 zodii cu noroc în dragoste la sfârșitul lui martie

Distribuie

Dacă te tot întrebai de ce nu îți vine rândul să te îndrăgostești, află că la sfârșitul lui martie există șanse pentru unele dintre zodii. S-ar putea să te numeri printre cele care vor simți din nou fiorii iubirii, exact când se așteaptă mai puțin. 

Berbec

Dragostea va veni ca o furtună în viața ta și îți va da totul peste cap. Fire impulsivă cum ești de fel, nu vei sta pe gânduri și te vei arunca în furtună fără nicio reținere. Te vei detașa de celelalte lucruri și îți vei trăi povestea la cote maxime. Lasă-ți partenerul să vibreze alături de tine și să te cunoască din toate punctele de vedere.

Leu

Dacă ai deja pe cineva în viața ta, la sfârșitul lunii te vei bucura de tot sprijinul partenerului tău și de toată încrederea sa. Te va încuraja să încerci lucruri noi, fără să îți mai fie teamă și nu te va mai critica când greșești. Cu alte cuvinte, te poți considera o norocoasă! Încearcă să lucrezi mai mult la starea ta emoțională!

Fecioară

Deși nu te îndrăgostești repede, ci treci prin filtrul gândirii fiecare emoție și fiecare sentiment, de data asta ți se va întâmpla ceva ciudat, un lucru în fața căruia nu vei ști cum să reacționezi. Cunoști o persoană nouă, care îți este dragă, pe care o placi, dar alături de care nu poți să vezi nimic mai mult în viitor. Mai lasă timpul să treacă!

Scorpion

Luna martie este neașteptat de bună pentru tine, mai ales la capitolul dragoste. De ceva timp, ai întâlnit pe cineva care îți înseninează fiecare zi și te face să te simți apreciată. Pentru tine, acest lucru contează foarte mult, întrucât de multe ori ai probleme legate de stima de sine. Bucură-te de prezent și nu te gândi prea mult la viitor!

Vărsător

Îți place să începi mereu lucruri noi, de aceea poate îți este mai greu să ai o relație stabilă. Vei întâlni pe cineva nou, care te va acapara cu personalitatea sa și te va supune unor provocări intelectuale, mai pe scurt, exact ceea ce cauți tu. La sfârșitul acestei luni, s-ar putea să ai un comportament mai diferit față de restul zilelor, asta pentru că te vei afla sub impulsul instinctului.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..