5 reguli de frumuseţe ale franţuzoaicelor

Distribuie

O lume întreagă le invidiază pe franţuzoaice pentru acel „je ne sais quoi“ atât de atrăgător. Acestea sunt recunoscute pentru trucurle lor de frumuseţe, simple şi eficiente, care le dau o naturaleţe aparte.

Mathilde Lacombe, director editorial al Birchbox, un site dedicate frumuseţii feminine din Franţa, a dezvăluit o parte din secretele naturaleţii franţuzoaicelor. „Mai puţin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de frumuseţea franţuzească. Nouă ne place să avem grijă de noi, dar nu vrem să se vadă. Nu căutăm perfecţiunea, dar încercăm să fim cea mai bună versiune a noastră“, a spus aceasta, citată de spasique.com.

Păstrează-ţi naturaleţea. Pielea trebuie să arate natural. Pistruii sunt sexy. De asemenea, pomeţii înroşiţi şi întreaga expresie a feţei când te intimidezi pot fi un atu. Nu trebuie să încerci să ascunzi farmecul natural, scrie sursa citată.

Nu folosi fond de ten. Pielea feţei trebuie să fie tratată ca o pânză. Încearcă o cremă hidratantă pentru a netezi pielea. Apoi ascunde imperfecţiunile (pungile de sub ochi, parţile laterale ale nasului, pete) cu o crema BB. Dacă nu poţi trăi fără fond de ten, îl poţi amesteca cu o cremă hidratantă pentru a diminua efectul de mască.

Niciodată nu merge la culcare fără să te demachezi. Niciodată nu merge la culcare fără a-ţi ştergi machiajul. Da, eşti obosită şi tot ce îţi doreşti este să ajungi în pat, dar nu uita că acesta este preţul pe care îl plăteşti pentru a avea o piele frumoasă. Este o temă importantă printre francezi.

Spune NU intervenţiilor chirurgicale. Până acum, o mare parte din persoanele care au abuzat de operaţiile estetice au ajuns să arate mult mai rău decât înainte. Femeile pariziene nu au tendinţa de a ascunde ceea ce sunt. Ideea de a fi mereu tânăr nu este decât o iluzie trecătoare, o mai bună gândire fiind aceea de a deveni cea mai bună variant a ta, la orice vârstă.

Cunoaşte-ţi limitele. La început fiecare mamă oferă sfaturi cu privire la păstrarea frumuseţii, îmbătrânire şi trecerea timpului. Îşi avertizează fiica să nu fumeze, să nu bea prea mult şi să fie conştientă de efectele secundare ale acestora. În general, franţuzoaicele se ţin departe de orice excese.

Sursă: adevarul.ro


Distribuie