5 moduri în care poți să îl exciți fără să îl atingi

Distribuie

Plănuiești o noapte fierbinte de amor, dar te temi că iubitul va fi prea obosit sau distras pentru asta? Descoperă 5 moduri în care poți să îl exciți fără să îl atingi sau să pară că tragi tu de el.

Flori pe masă, o cină romantică, muzică în surdină… s-ar putea totuși să nu fie suficient pentru a-i stârni interesul. Și, cum am eliminat din start opțiunea atingerilor insinuante, ce-ți mai rămâne de făcut?

Creează o atmosferă romantică acasă

Aprinde câteva lumânări, pune vinul la rece, pregătește un film romantic sau, din contra, unul horror care să îl „oblige” să te ia în brațe. Astfel, se va stabili starea de spirit de care aveți nevoie pentru o noapte de amor de neuitat. Și, pentru a te asigura că nu dai greș, pregătește și un bol cu frișcă și căpșuni. Nu are cum să nu îi zboare mintea la nebunii.

Sexting

Îl aștepți să vină acasă sau, din contra, ești tu în drum spre el? Ațâță-l întreaga zi cu mesaje și chiar poze provocatoare, care să îl facă să te viseze cu ochii deschiși tot timpul, până vă vedeți. Fie îi scrii ce ai vrea să faceți când vă întâlniți, fie te pozezi în timp ce te dezbraci. Dacă nu ești pudică, poți chiar să faci un mic filmuleț în timp ce te atingi lasciv în zonele intime. Dacă nici asta nu ajunge unde trebuie, probabil nu tu ești problema.

Reamintește-i ce ați făcut ultima dată

Nu că ar fi un uituc, dar faptul că tu îți amintești cu emoție și cu dorință de cea mai recentă noapte de amor a voastră, îi va crește cheful și lui. Se va bucura să știe că te gândești la el când nu sunteți împreună și, mai ales, să afle că te-a impresionat în așa fel prestația lui, încât abia aștepți să repeți experiența.

Nu uita de limbajul corpului

Încearcă întotdeauna să fii senzuală atunci când vine vorba de limbajul corpului. Odată ce a venit de la muncă sau s-a întors de la cumpărături ori de la antrenament, ieși în întâmpinarea lui, ia-l în brațe, mângâie-l pe gât sau atinge-l ușor pe fese. Este o modalitate foarte bună de a-i stârni interesul.

Lenjeria sexy

Desigur, lenjeria sexy te face să te simți bine, dar, și mai important, lenjeria sexy poate stârni interesul partenerului, cum nimic altceva nu o poate face. Dacă vrei să îl exciți, surprinde-l cu o lenjerie specială, poate chiar puțin îndrăzneață, iar un parfum jucăuș poate fi exact „accesoriul” care elimină orice umbră de rezistență din partea lui.

 

 

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..