4 zodii de oameni ipocriţi. Află cine sunt cei mai parşivi nativi

Distribuie

Oamenii nu sunt perfecţi, asta nu este o noutate. Însă unii oameni au defecte pe care le folosesc împotriva celorlalţi. E cazul celor care sunt capabili să te trădeze cu zâmbetul pe buze fără niciun regret.

Iată în ce zodii sunt născuţi cei care mint şi manipulează, cu alte cuvinte, cei vicleni şi parşivi:

Gemeni

În zodia Gemeni sunt născuţi cel mai adesea oamenii ipocriţi. La prima vedere sunt fermecători şi te cuceresc rapid cu jovialitatea lor, dar zâmbetul lor ascunde adesea gânduri şi intenţii nu tocmai curate. Te manipulează fără regrete pentru că iubesc la nebunie intrigile. Dacă nu au ce bârfi despre tine inventează fără să ţină cont că îţi afectează imaginea. Aceşti oameni sunt duplicitari şi mitomani.

Rac

Pe cei născuţi în zodia Rac eşti tentat să îi vezi drept foarte sensibili şi sinceri, însă, când le descoperi adevărata faţă, vei fi cu adevărat uimit de ceea ce se ascunde în spatele acestei măşti. Pentru că sunt instabili în decizii şi sentimente, sunt destul de parşivi atunci când au un interes ascuns. În plus, dacă i-ai supărat vreodată cu ceva, nu ţi-o vor arată pe loc, ci vor ţine minte şi se vor răzbună cu prima ocazie.

Fecioara

Ei bine, nici prin preajma unei Fecioare nu eşti în siguranţă. Are un ascuţit spirit de observaţie pe care şi-l va folosi împotriva ta cu prima ocazie doar pentru a-şi atinge scopul. Practic, ticăloşia ei se manifestă în special în momentele în care chiar este nevoită să îşi apere pielea. Cu alte cuvinte, e parşivă în special atunci când e forţată de împrejurări, dar asta nu o face mai bună decât ceilalţi.

Scorpion

Scorpionii sunt oamenii extremelor. Te simt din prima şi drept urmare fie te simpatizează, fie te antipatizează. Dacă te înscrii în a două categorie, atunci aşteaptă-te la prefăcătorii maxime, pentru că sunt actori buni. Sunt răutăcioşi şi răzbunători, de aceea trebuie să fii cu mare băgare de seama la prietenia cu ei. Nu ştii niciodată ce le poate pielea şi ce îşi doresc în secret.

Sursa: ele.ro

 


Distribuie
..