Te va trata ca pe o regină? Vezi ce spune zodia lui

Distribuie

BERBEC

Bărbatul din această zodie nu îşi va răsfăţa prea mult partenera şi nici nu va exagera cu darurile.

Îi place să o privească pe aceasta ca fiind egală cu el. Şi nu simte nevoia de a-i face mereu cadouri pentru a menţine vie relaţia

TAUR

Taurul este unul dintre acele semne căruia îi place să îşi răsfeţe partenera.

În mod constant se gândeşte la modalităţi de a-i arăta dragostea şi afecţiunea pe care i-o poartă. Cu toate acestea, nu se va axa prea mult pe obiecte materiale. Îi place să îşi exprime iubirea prin sprijin emoţional şi fiabilitate. Întotdeauna se asigură că aceasta ştie că e acolo pentru ea tot timpul.

GEMENI

Bărbatul din această zodie nu este genul de iubit care caută să îşi răsfeţe partenera.

Îl preocupă mai mult sentimentele pe care le are aceasta pentru el. Dar, el nu va încerca prea mult să îi arate că o iubeşte prin acţiunile sale.

RACUL

Racul este un partener foarte grijuliu.

Întotdeuna îi place să aibă grijă de iubita lui şi face tot ce poate pentru ea. Îi place să o răsfeţe şi mereu vrea să îi ofere ceea ce îşi doreşte. Este pacifistul din relaţie şi priveşte totul cu multă pozitivitate.

LEUL

Leul are tendinţa de a se bucura de atenţia tuturor celor din jur.

Vrea mereu să fie în lumina reflectoarelor şi se gândeşte mai mult la el însuşi. Nu are probleme cu stima de sine. Cu toate acestea, nu îi e teamă să răspundă pe măsura tratamentului pe care îl primeşte, de aceea va face orice pentru a-şi face iubita fericită.

FECIOARĂ

Bărbatul din Fecioară este foarte atent la detalii indiferent despre ce este vorba.

Aşadar, acest lucru se aplică şi în relaţiile sale şi mai ales la modul de a-şi arăta dragostea faţă de partenera sa. Nu se axează pe gesturile mari, ci mai degrabă îşi arată dragostea prin lucrurile mici de zi cu zi.

La început, le va lăsa femeilor impresia că va face tot ce i spune pentru că este genul de persoană căruia îi place să mulţumească pe toată lumea.

Dar acest lucru este cât se poate de greşit. Da, nu va fi capabil să spună nu partenerei, dar nu e atât de dispus să pună dorinţele ei deasupra dorinţelor celorlalţi din jurul său.

SCORPION

Bărbatul din Scorpion este incredibil de energic şi pasional.

Intensitatea cu care îşi trăieşte viaţa este ceea ce îl defineşte. În cea mai mare parte este foarte respectuos cu partenera sa şi poate fi un foarte bun prieten. Cu toate acestea, nu există nimic remarcabil cu privire la modul în care se poartă cu ea.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este genul de partener care îşi ia iubita în călătorii şi cu care porneşte în aventuri.

În mare parte, îşi manifestă dragostea sub formă de experienţe. Vrea ca partenera lui să se distreze şi să se simtă bine în compania lui. Pune mare preţ pe un timp de calitate cu aceasta.

CAPRICORNUL

  1. Capricornul e privit drept o persoană foarte rece şi distantă, dar întotdeauna este sentimental atunci când vine vorba de relaţii.
  2. Pare foarte serios tot timpul pentru că e mereu ambiţios şi motivat pentru a găsi succesul în viaţă. Şi întotdeauna munceşte foarte mult. Dar, îi pasă destul de mult de cum îşi constuieşte relaţiile şi depune eforturi în acest sens.
  3. VĂRSĂTOR
  4. Bărbatul din Vărsător îşi va arăta dragostea faţă de partenera sa prin timpul şi atenţia pe care i le acordă.
  5. Nu te axezi pe cadouri generoase sau pe obiecte scumpe, toate îi par superficiale. El îi oferă iubitei lui lucruri care nu se pot cumpăra cu bani.
  6. PEŞTI
  7. Bărbatul din Peşti este genul de persoană care ar merge destul de departe pentru ca iubita sa să se simtă iubită şi apreciată.Este un romantic incurabil şi nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură atunci când vine vorba de dragoste. Oferă constat relaţiei sale tot ce are.
  8. eva.ro

Distribuie
..