3 zodii de copii foarte inteligenți

Distribuie

Noi mamele ne dorim să avem copii frumoși, inteligenți și să aibă și mult noroc în viață. Orice mamă își dorește tot ce e mai bun pentru copilul ei, iar copilul ei pentru ea este oricum cel mai frumos și cel mai deștept, altul la fel ca el nu mai e.

Inteligența  poate fi de mai multe tipuri, astfel că este greu de spus care zodie e cea mai inteligentă și care este cea mai puțin inteligentă. Totuși, astrologii susțin că sunt trei zodii care ar putea fi puse în fruntea zodiacului din punct de vedere al inteligenței. Iată care sunt acestea:

Vărsătorii, Gemenii și Balanțele, care sunt semne de aer, tind să fie primele în topul celor mai inteligente semne din zodiac. Asta pentru că nativii născuți în aceste zodii au mare capacitate analitică. Încă de mici, nativi acestei zodii sunt foarte curioși, iar ăsta este primul pas pentru a învăța și descoperi lucruri noi.

Citește și: Zodiile care aduc noroc

Gemenii

Dacă despre Gemeni se spune că sunt superficiali, mulți astrologi nu sunt de acord cu această afirmație și susțin că curiozitatea lor dusă la extrem îi face să vrea să știe cât mai multe lucruri, să învețe în permanență și tocmai de asta au tendința să nu aprofundeze. Ei reușesc însă să obțină bagaje imense de cunoștințe. Gemeni sunt astfel considerați cei mai inteligenți din horoscop.

Balanțele

Balanța, la rândul ei, se poate detașa de emoții în gândire. Cu toate acestea rațiunea și imaginația se împletesc foarte bine. Balanțele au nevoie de mulți prieteni, de viață socială, nu concep viața în singurătate. Încă de mici, copiilor din Balanță le place să fie înconjurați de prieteni să învețe cât mai mult de la ceilalți.

Vărsătorii

Vărsătorii sunt poate cei mai originali din zodiac. Despre ei se spune că sunt vizionari înnăscuți. Iar modul lor de a gândi sparge toate tiparele. În multe cazuri sunt de-a dreptul geniali și îi surprind pe cei din jurul lor.Gândirea lor pară să nu aibă limite.

Totuși, dacă aceste trei zodii sunt în top, asta nu înseamnă că toate celelalte zodii sunt mai puțin inteligente, ci doar că eu o inteligență diferită.

Spre exemplu, semnele de apă, Peștii, Racii, Scorpionii, au o inteligență aparte, ei reușind să fie empatici, să-i înțeleagă pe cei din jurul lor.

Taurii, Capricornii și Fecioarele, care sunt semne de pământ, au o inteligență practică și se remarcă prin echilibrul de care dau dovadă.

Berbecii, Săgetătorii și Leii excelează la capitolul inteligență intuitivă, ei reușind mai mereu să găsească momentul oportun pentru a acționa în favoarea lor.

baby.unica.ro


Distribuie